1. Home
  2. DianaKeulen
  3. Recepten van DianaKeulen
Recepten van DianaKeulen

Voor het buiten koken (bijv. op de camping) was ik op zoek naar éénpansgerechten of tweepansgerechten. Van een kennis kreeg ik een berichtje met een paar aanwijzingen voor deze Babi Pangang te maken. Het is eigenlijk niet echt Babi Pangang, wat geroosterd varken betekend, en het lijkt ook niet echt op de Babi Pangang zoals wij hem bij de afhaalchinees krijgen, maar het is wel een heel eenvoudig gerecht wat ideaal is voor op de camping bijvoorbeeld. Onderstaand het ietwat aangepaste recept. …  Lees verder »

Weerter vlaaitjes …  Lees verder »

Ook dit recept heb ik van mijn moeder.  Wij houden wel van "gevulde dingen". Een pakketje met een verrassing. …  Lees verder »

Dit recept heb ik van mijn moeder. Ze maakte het altijd met pasen. Ik maak het nu zelf meestal na pasen, om de gekleurde eieren die over zijn op te maken. Een heerlijk recept waarin ik echt de lente proef. Ik vind het zelf met tuinkers lekkerder, maar volgens mijn moeder is het originele recept met waterkers. …  Lees verder »

500 g aardappels melk boter nootmuskaat zout en peper 250 g half-om-half gehakt 500 g zuurkool 2 bananen kaas, geraspt paneermeel boter …  Lees verder »

1 1/2 kg aardappels, geschild zout 500 g raapstelen, schoongemaakt en fijngesneden Handvol kropsla crème fraîche olijfolie …  Lees verder »

Top