1. Home
  2. Diamant
  3. Recepten van Diamant
Recepten van Diamant

Knapperige kip met zoete saus, deze crunchy kip met mango salsa dip is heerlijk voor bij de borrel! Door de combinatie staan jouw smaakpapillen te springen, let maar op!  …  Lees verder »

Poolse strikjes zijn heerlijke hapjes voor de feestdagen. Het is lekker en ziet er ook nog eens fantastisch uit! Als eerste wordt er een deeg gemaakt, dit deeg vouw je tot strikjes. De strikjes worden vervolgens gefrituurd. Vlak voor serveren bestuif je de strikjes met poedersuiker. Een heerlijk feestelijk gerecht! …  Lees verder »

Niets is lekkerder dan zelf oliebollen bakken met de feestdagen! Met dit recept maak je een heerlijk variatie op de klassieke oliebol. Deze oliebollen worden gemaakt met ananas, rum en kokosrasp. Heerlijk! …  Lees verder »

Met dit recept maak je de lekkerste kaassoufflés met 4 kazen zelf! Gebruik Diamant Frituur Chef Vlees, Vis en Groente voor het lekkerste resultaat.  …  Lees verder »

Maak deze heerlijke variatie van bitterballen eens in plaats van de klassieke bitterbal. De bitterballen worden gevuld met een ragout  van paddenstoel en truffelpasta. Genieten! …  Lees verder »

Gefrituurde kippenvleugels doen het goed op iedere verjaardag, borrel of feestje! Deze juicy fried chickenwings zijn lekker knapperig en goed gekruid. Genieten geblazen! …  Lees verder »

Sweet potato fries zijn helemaal hot! De combinatie van zoetige frietjes met de chimichurry mayo met een kick is heerlijk. De sweet potato fries bak je natuurlijk zelf thuis met Diamant frituurolie!  Dit gerecht is erg leuk voor Koningsdag, de sweet oranje potato fries doen je denken aan Nederland en de mayonaise met een kick zijn de Argentijnse invloeden van Maxima. …  Lees verder »

Maak deze heerlijke oranje bitterballen voor Koningsdag helemaal zelf en verras familie en vrienden! De bitterballen krijgen een oranjelook dankzij het oranje paneermeel! …  Lees verder »

Een bijzonder lekkere variatie op de klassieke oliebol. De beste tips & tricks plus de 10 Gulden regels voor het bakken van de beste bollen en beignets vind je hier! …  Lees verder »

De beste appelbeignets bak je natuurlijk zelf! De beste tips & tricks plus de 10 Gulden regels voor het bakken van de beste bollen en beignets vind je hier! …  Lees verder »

De allerbeste bollen bak je natuurlijk zelf!  De beste tips & tricks plus de 10 Gulden regels voor het bakken van de beste bollen en beignets vind je hier! …  Lees verder »

Top