1. Home
  2. DeMontagne
  3. Recepten van DeMontagne
Recepten van DeMontagne

Bianca Kiezenberg weet haar recepten op een mooie bijzondere manier neer te zetten, door er een tekening van te maken. Ze deelt deze recepten onderandere op Facebook Ik heb dit recept nu een aantal keer gemaakt en vond steeds dat er net te weinig vlees in zat. Deze heb ik nu van 200 naar 300 gram gezet. Ik zelf vind het wel lekker om er nog een extra gerecht bij te doen. Bijvoorbeeld kool. Ik gebruik dunne speklapjes. Als je het minimaal een half uur laat sudderen krijg je redelijk stevig vlees. De speklapjes zijn dan niet dat je ze naar binnen kan slurpen. Bij spek ben ik noot gek op hele stukken vet. Ik haal dat er meestal af. Ik vind een blok vet gewoon niet lekker. Nu moet ik eerlijk zeggen dat in dit grecht het vet echt heerlijk de smaak opneemt en je niet het idee hebt dat je een blok vet eet! …  Lees verder »

Bianca Kiezenberg weet haar recepten op een mooie bijzondere manier neer te zetten, door er een tekening van te maken. Ze deelt deze recepten onderandere op Facebook. …  Lees verder »

Bianca Kiezenberg weet haar recepten op een mooie bijzondere manier neer te zetten, door er een tekening van te maken. Ze deelt deze recepten onderandere op Facebook. Deze boontjes zijn het ideale bijgerecht voor heel veel indische recepten. …  Lees verder »

Dit recept komt uit de familie van Bianca Kiezenberg. Bianca weet haar recepten op een mooie bijzondere manier neer te zetten, door er een tekening van te maken. Ze deelt deze recepten onderandere op Facebook. Ik vind dit een lekker recept! Wel een volle smaak. De kruidnagel is er goed in terug te vinden. Ik vind het wel bij de koudere dagen passen. Voor 4 personen vond ik het iets te weinig. Deze is heb ik naar 3 gezet. Bij het recept hoort een verhaal: (tekst Bianca Kiezenberg) Achter dit recept zit een speciaal verhaal dat ik eerst graag vertel!Dit recept is echt traditioneel in de familie van mijn vriend. De vader van mijn vriend komt uit Tjimahi, Indonesië en zijn moeder komt uit Zeist. Het recept is naar onze mening een mengelmoes van Indonesische en Nederlandse roots en ontstaan door de ouders van mijn vriend zelf! Want het recept is eigenlijk nergens te vinden met deze naam en ingrediëntenlijst. Maar in de familie is Pepervlees een groots begrip! Vandaar mijn illustratie zo gemaakt is. Ook als een soort ode aan hen, want helaas zijn de ouders van mijn vriend er niet meer, maar ben ik blij dat ik regelmatig met ze in de keuken heb mogen staan en kan dit recept na ruim 11 jaar, bij wijze van, met de ogen dicht maken   …  Lees verder »

1 van de favorieten van mijn indische buurman. Wij hebben het hier samen gemaakt en ik heb zijn recept genoteerd. Alle eer naar de buurman voor het recept. De basis is van een pakje boemboe. De rest is eigen aanvulling. De buurman gebruikt het liefste kipstukken van de turk. Ik ben meer van de filet. Filet moet wat langer sudderen voor het mals is.  Voor het gemak hebben wij vers ingevroren kousenband gebruikt van de turk in plaats van de verse.   …  Lees verder »

Soto eet je niet alleen! Een ideaal gerecht als je met meerdere mensen lekker lang wil tafelen. Zolang de soep zelf maar warm blijft, kun je alle bijgerechten koud toevoegen. Je kunt dit gerecht zo gek maken als je zelf wil. Geen soto is het zelfde! De basis voor dit gerecht komt van mijn indische buren waar ik vervolgens weer mijn eigen ding aan toevoeg. …  Lees verder »

Top