1. Home
  2. Christel1976
  3. Recepten van Christel1976
Recepten van Christel1976

Ze zeggen oefening baart kunst en het klopt....na hier en daar gesleuteld te hebben aan het recept is ie naar mijn smaak (en naar de smaak van kritische gasten) af. Hopelijk genieten jullie er net zo van als ik. In ieder geval eet smakelijk. …  Lees verder »

Altijd lekker! 1 bouillonblokje 1 pak pasta vezelrijk van de honig 1 blik ham blokjes kaas (gelijk aan de hoeveelheid ham) 1 a 2 potjes cocktailuitjes zoetzuur 1 a 2 potjes augurken zoetzuur minimaal 2 appels (elstars of andere zoetzure appels) yofresh italiaanse kruiden De pasta op de normale wijze koken met het bouillonblokje. De ham, kaas, augurken en appels in blokjes snijden (niet te groot maar zeker niet te klein: komt de smaak niet ten goede) Als de pasta klaar is afgieten en laten afkoelen. Als de pasta is afgekoeld de cocktailuitjes, ham, kaas, augurken en appels erbij doen en goed mengen. Vervolgens 2 lepels yofresh erbij doen en weer goed mengen, even proeven of alle smaken gelijkwaardig zijn. Proef je te weinig yofresh dan iets erbij doen totdat het de juiste smaak heeft. Als laatste de italiaanse kruiden erdoor mengen. Niet te veel, je kunt later altijd meer erbij doen. Ook hier geldt de kruiden mogen niet overheersen. …  Lees verder »

Top