1. Home
  2. ChezAMJ
  3. Recepten van ChezAMJ
Recepten van ChezAMJ

Dit was ons nagerecht bij het kerstdiner van 2012 en het was de favoriet van het diner. En nog snel klaar ook. Toen heb ik het wel gemaakt zonder rum, zodat ons zoontje het ook zou lusten. …  Lees verder »

Lekker bij allerlei Chinese gerechten. Héél lekker. …  Lees verder »

Heb ik een keer bedacht in het kader van een receptenwedstrijd Ik heb niet gewonnen, maar er wel dit recept aan over gehouden.  …  Lees verder »

De gebakken bacon/spekjes en gebakken uitjes voegen echt iets toe aan de soep. Als je hem zonder de bacon en de uitjes maakt: na een dagje bewaren of als hij uit de diepvries komt, smaakt hij nog beter. …  Lees verder »

Lekker! In het oorspronkelijke recept stond 1,2 kg aardappelen, maar omdat een pakje bieten maar 500 gram is, vond ik de verhouding niet goed en heb er 1 kg van gemaakt. Je kunt natuurlijk ook meer bietjes nemen. …  Lees verder »

Lekker snel-klaar soepje voor onverwacht bezoek. Ook makkelijke basissoep om zelf dingen aan toe te voegen. …  Lees verder »

Dit recept mocht ik jaren geleden van Oma overgeschrijven uit een oud kookschriftje van haarzelf. Ik weet niet waar zij het recept vandaan had. Onverwachte en lekkere combinatie tussen hartig en zoet.  …  Lees verder »

Top