1. Home
  2. Chefdaniel
  3. Recepten van Chefdaniel
Recepten van Chefdaniel

Dit recept is gebaseerd op penne alla vodka. Ik hou niet zoveel van penne pasta vandaar dat ik farfalle kies. …  Lees verder »

Vandaag gegeten. Heerlijk! Maar ik vond de wrap niet voldoende gevuld dus vandaag besloot ik om hem op te vullen met wat meer ingredienten …  Lees verder »

Deze week had ik 1 hele knolselderij gebruikt ik vond hem te dik dus ik heb het recept aangepast naar een halve knolselderij.  …  Lees verder »

Ik had een keertje geen zin om brood te eten voor lunch dus besloot ik voor een makkelijke wrap te gaan. Het was heerlijk! …  Lees verder »

Een vriend van mij heeft dit voor mij ooit gekookt. Heerlijk! en heel anders dan de pisang goreng variant. Deze is meer hartig dan zoet.  We hebben het zonder saus gegeten maar dat mag er best bij. Weet je een saus dat er goed bij past? Laat het mij weten in de reactie onderin! …  Lees verder »

Vandaag gemaakt. Heerlijk! …  Lees verder »

Vandaag gemaakt. Smaakte heerlijk! …  Lees verder »

Dit ga ik morgen proberen. Deze recept is niet van mij. Ben benieuwd of ze lekker zijn. Ik ben tijdelijk glutenvrije dieet aan het proberen. Heb je een lekkere vulling nodig? Zie mijn burrito's recept: https://www.smulweb.nl/recepten/1459653/Vegetarische-burritos …  Lees verder »

Gisteren had ik dit gegeten. Mijn eerste versie van deze recept was geen succes. Qua smaak heerlijk maar de kip was taai. Ik hoop dat deze versie een malser textuur aan de kip gaat geven.  Het recept komt van eten met nick en ik heb hem aangepast naar een niet pittige versie. …  Lees verder »

Dit ga ik morgen koken. …  Lees verder »

Dit ga ik donderdag proberen met mijn burritos recept.  …  Lees verder »

Ik ga dit donderdag maken en serveer het met mijn burritos recept. …  Lees verder »

Vandaag geprobeerd. Ik denk dat ik meer gepelde tomaten uit blik moet toevoegen. Ik miste een beetje smaak. Hopelijk is mijn aanpassing beter.  Hebben jullie suggesties? …  Lees verder »

Heerlijk gegeten vandaag samen met een vriend die dit recept bedacht heeft. Ik heb zelf wat dingen toegevoegd die afwijken van het originele recept …  Lees verder »

Ik had vandaag te veel mosterd over dus vandaar het idee dat ik dit gemaakt had. Ik dacht dat ik te veel prei had gekocht maar het was super lekker! …  Lees verder »

Een vriend van mij is Egyptenaar en heeft dit recept verzocht. Ik ben benieuwd of het lekker is.  …  Lees verder »

Vanavond gegeten. Eigen recept met wat variaties van de klassieke recept.  …  Lees verder »

Ontdekt bij rutgerbakt.nl. Waanzinnig lekker! Hij was mij in de eerste poging perfect gelukt! …  Lees verder »

Gisteren zelf bedacht. Heerlijk! …  Lees verder »

Top