1. Home
  2. Astrid156
  3. Recepten van Astrid156
Recepten van Astrid156

De gezondste dip van allemaal. Over de gezonde eigenschappen van de avocado raken we maar niet uitgesproken, maar de smaak is ook erg goed. Daarom presenteer ik hier mijn super lekkere eigen gemaakte guacamole. TIP: controleer altijd de avocados in de winkel. Als ze niet rijp genoeg zijn of juist overrijp, zal dit terug te vinden zijn in de smaak van de guacamole.  …  Lees verder »

Heerlijke deeghapjes gevuld met een kruidig kipmengsel. Simpel gerecht om te maken. De enige moeilijkheid zit hem in het vouwen, maar zodra je dit na een paar empanada's onder de knie hebt, maak je de lekkerste hapjes die er zijn. …  Lees verder »

Iedereen houdt van deze curry! Nog nooit heb ik een negatieve reactie gehad. Zelfs de moeilijkste eters, en degenen onders ons die niet van curry houden, likken hun vingers af bij dit gerecht. Naast de verukkelijke smaken is dit recept ook nog eens simpel te maken en kan je hem uren voor het diner al voorbereiden. Hoe langer hij staat, hoe beter de smaken intrekken en hoe lekkerder hij wordt.  …  Lees verder »

Deze saus is erg populair in Duitsland. Vaak wordt het daar warm geserveerd met een beetje currykruiden eroverheen gesprenkeld. …  Lees verder »

Spaanse boontjes zijn erg simpel en snel te maken, maar toch erg lekker. Ik hoop dat jullie net zoveel eetplezier van dit recept hebben als ik. …  Lees verder »

Je kunt dit als voorgerecht gebruiken, maar ook als je er gewoon eens zin in hebt. Het is niet veel werk, maar wel lekker. Let er wel op dat je adem naar knoflook kan gaan ruiken. Veel plezier met het maken van dit recept! …  Lees verder »

Heerlijk draadjesvlees met een jus. …  Lees verder »

Een heerlijk gehaktmengsel in een zoete paprika. Heel erg simpel te maken, maar toch super leukker. …  Lees verder »

Een lekker stoofpotje. Simpel, maar goddelijk lekker. …  Lees verder »

Simpel eenpansgerecht voor het hele gezin. …  Lees verder »

Heerlijke kapucijners in een mum van tijd gemaakt. UPDATE: Omdat ik erachter kwam dat de winkels in mijn omgeving deze honig mix niet meer verkopen, heb ik zelf een kruidenmix moeten maken. Deze mix viel erg in de smaak thuis en daarom zal ik dit recept delen zodat meer mensen ervan kunnen genieten.  …  Lees verder »

Heerlijke simpele pittige pindasaus met ui. Lekker bij de nasi, rijst, op een stokbroodje en alles wat je maar kan bedenken. Je hebt het zo gemaakt en het is super lekker. …  Lees verder »

Top