1. Home
  2. Aspergecentrum
  3. Recepten van Aspergecentrum
Recepten van Aspergecentrum

Dit bijgerecht kan niet ontbreken tijdens een avondje barbecueën, heerlijk! …  Lees verder »

Het witte goud op zijn best! Dit recept is eenvoudig te berieiden en de smaak is optimaal.  …  Lees verder »

500 gr. groene asperges, 75 gr. champignons, 25 gr. boter, 75 gr. gepelde garnalen, 1/8 liter crème fraîche, versgemalen witte peper, 75 gr. geraspte belegen Goudse kaas, zout …  Lees verder »

1 kg. groene asperges, 1 middelgrote ui, 2 el. boter, 1 handje kervel, 3/4 ltr. Groentebouillon, 150 ml. crème fraîche, zout en witte peper, citroensap …  Lees verder »

1 kg. groene asperges, 250 gr. gekookte ham, 1 dl witte wijn, 1 doosje roomkaas, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, zout en peper …  Lees verder »

500 gr. groene asperges, frituurolie of –vet, 70 gr. bloem, 50 gr. Parmezaanse kaas, ei, 1 1/2 dl witte wijn, zout, peper, nootmuskaat, 2 eetlepels fijngehakte peterselie …  Lees verder »

400 gr. witte asperges, 250 gr. Fagottini con Rodicchio e Ricotta (Buitoni Fresco), 140 gr. Pesto. alla Genovese (Buitoni Fresco), 50 gr. dun geschaafde parmezaanse kaas, Zout, Peper …  Lees verder »

1 kg. asperges, 2 eieren, 4 sneden gerookt spek van 3 mm, 2 sneden brood, boter, 2 el. fijngesneden pijpajuin Voor de dressing: 1el. mosterd, 2 dl. maïsolie, 1/2 dl. azijn, zout en peper, 1/2 ui, 1 ei …  Lees verder »

2 kilo asperges, 20 gr. zout, 3 eieren, 3 el. water, 3 el. kruidenazijn, 6 peperkorrels, 175 gr. boter, 1/2 citroen, witte peper, zout, cayennepeper …  Lees verder »

750 gr. asperges, 300 gr. gerookte ossentong, 20 gr. boter, 20 gr. bloem, 3 dl. kookvocht van asperges, 1 eierdooier, 1 dl. room, zout en peper …  Lees verder »

Deeg: 6 el olie, Deeg: 500 gr. bloem, Deeg: 28 gr. gist, Deeg: 1/8 ltr. lauwwarm water, Deeg: 1 tl zout, Beleg: 200 gr. asperges, Beleg: 4 hardgekookte eieren, Beleg: 250 gr. geraspte kaas, Beleg: 250 gr. champignons, Beleg: 3 plakken gekookte ham, Beleg: 2 el gesnipperde bieslook, Beleg: 1 el uitgeknepen kappertjes, Beleg: 400 gr. dikke room …  Lees verder »

10 plakjes bladerdeeg, 1 kilo gekookte witte asperges, 2 el. vers geknipt bieslook, 2 hardgekookte eieren, 10 volle el. geraspte kaas, 1 ei …  Lees verder »

400 gr asperges, 1 dikke wortel, 1 ui + 1 prei, 1 el vloeibare boter, 1 groentebouillonblokje, 750 dl water, een handje vermicelli, fijngeknipte peterselie voor de garnering …  Lees verder »

1 kilo witte asperges, bruine suiker, frambozen en blauwe bosbessen, 150 gr suiker, 1 vanillestok, balsamico-azijn, 5 dl Alpro Soja Drink Calcium, 4 eieren (eigeel nodig), 4 velletjes filodeeg …  Lees verder »

1 kg asperges, 200 gr. yorkham, 200 gr. lichtbelegen kaas (raspen), 4 eieren, (niet te) hard gekookt, 1 el bieslook, vers gesnipperd, 1 el peterselie, vers gesnipperd, Ca 50 gr. roomboter, 6 krullen met de kaasschaaf van een pakje boter, paneermeel …  Lees verder »

500 gr. asperges, zout, 4 dl. creme fraiche, 1 dl. droge witte wijn, 1 el. grove mosterd, 1 el. gehakte dille, 1 el. gehakte bieslook, 1 potje ( 50 gr. ) zalmeitjes, 1/2 komkommer, 1 blikje roze zalm van ca 200 gram, grof gemalen zwarte peper, ca 50 gr. grof geraspte Parmezaanse kaas …  Lees verder »

1 kg asperges, zout, 125 dl melk, 25 gr. klassieke blonde roux, vers gemalen peper, nootmuskaat, 2 el witte wijn, 1 eidooier, 4 sneetjes brood (wit of tarwe ), 4 plakken gekookte ham, 1 doosje tuinkers …  Lees verder »

Top