Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Aspergecentrum
  3. Recepten van Aspergecentrum
Recepten van Aspergecentrum

Dit bijgerecht kan niet ontbreken tijdens een avondje barbecueën, heerlijk! …  Lees verder »

Het witte goud op zijn best! Dit recept is eenvoudig te berieiden en de smaak is optimaal.  …  Lees verder »

500 gr. groene asperges, 75 gr. champignons, 25 gr. boter, 75 gr. gepelde garnalen, 1/8 liter crème fraîche, versgemalen witte peper, 75 gr. geraspte belegen Goudse kaas, zout …  Lees verder »

1 kg. groene asperges, 1 middelgrote ui, 2 el. boter, 1 handje kervel, 3/4 ltr. Groentebouillon, 150 ml. crème fraîche, zout en witte peper, citroensap …  Lees verder »

1 kg. groene asperges, 250 gr. gekookte ham, 1 dl witte wijn, 1 doosje roomkaas, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, zout en peper …  Lees verder »

500 gr. groene asperges, frituurolie of –vet, 70 gr. bloem, 50 gr. Parmezaanse kaas, ei, 1 1/2 dl witte wijn, zout, peper, nootmuskaat, 2 eetlepels fijngehakte peterselie …  Lees verder »

400 gr. witte asperges, 250 gr. Fagottini con Rodicchio e Ricotta (Buitoni Fresco), 140 gr. Pesto. alla Genovese (Buitoni Fresco), 50 gr. dun geschaafde parmezaanse kaas, Zout, Peper …  Lees verder »

1 kg. asperges, 2 eieren, 4 sneden gerookt spek van 3 mm, 2 sneden brood, boter, 2 el. fijngesneden pijpajuin Voor de dressing: 1el. mosterd, 2 dl. maïsolie, 1/2 dl. azijn, zout en peper, 1/2 ui, 1 ei …  Lees verder »

2 kilo asperges, 20 gr. zout, 3 eieren, 3 el. water, 3 el. kruidenazijn, 6 peperkorrels, 175 gr. boter, 1/2 citroen, witte peper, zout, cayennepeper …  Lees verder »

750 gr. asperges, 300 gr. gerookte ossentong, 20 gr. boter, 20 gr. bloem, 3 dl. kookvocht van asperges, 1 eierdooier, 1 dl. room, zout en peper …  Lees verder »

Deeg: 6 el olie, Deeg: 500 gr. bloem, Deeg: 28 gr. gist, Deeg: 1/8 ltr. lauwwarm water, Deeg: 1 tl zout, Beleg: 200 gr. asperges, Beleg: 4 hardgekookte eieren, Beleg: 250 gr. geraspte kaas, Beleg: 250 gr. champignons, Beleg: 3 plakken gekookte ham, Beleg: 2 el gesnipperde bieslook, Beleg: 1 el uitgeknepen kappertjes, Beleg: 400 gr. dikke room …  Lees verder »

10 plakjes bladerdeeg, 1 kilo gekookte witte asperges, 2 el. vers geknipt bieslook, 2 hardgekookte eieren, 10 volle el. geraspte kaas, 1 ei …  Lees verder »

400 gr asperges, 1 dikke wortel, 1 ui + 1 prei, 1 el vloeibare boter, 1 groentebouillonblokje, 750 dl water, een handje vermicelli, fijngeknipte peterselie voor de garnering …  Lees verder »

1 kilo witte asperges, bruine suiker, frambozen en blauwe bosbessen, 150 gr suiker, 1 vanillestok, balsamico-azijn, 5 dl Alpro Soja Drink Calcium, 4 eieren (eigeel nodig), 4 velletjes filodeeg …  Lees verder »

1 kg asperges, 200 gr. yorkham, 200 gr. lichtbelegen kaas (raspen), 4 eieren, (niet te) hard gekookt, 1 el bieslook, vers gesnipperd, 1 el peterselie, vers gesnipperd, Ca 50 gr. roomboter, 6 krullen met de kaasschaaf van een pakje boter, paneermeel …  Lees verder »

500 gr. asperges, zout, 4 dl. creme fraiche, 1 dl. droge witte wijn, 1 el. grove mosterd, 1 el. gehakte dille, 1 el. gehakte bieslook, 1 potje ( 50 gr. ) zalmeitjes, 1/2 komkommer, 1 blikje roze zalm van ca 200 gram, grof gemalen zwarte peper, ca 50 gr. grof geraspte Parmezaanse kaas …  Lees verder »

1 kg asperges, zout, 125 dl melk, 25 gr. klassieke blonde roux, vers gemalen peper, nootmuskaat, 2 el witte wijn, 1 eidooier, 4 sneetjes brood (wit of tarwe ), 4 plakken gekookte ham, 1 doosje tuinkers …  Lees verder »

Top