1. Home
  2. Anthony2010
  3. Recepten van Anthony2010
Recepten van Anthony2010

2 eiwitten 1 eetlepel suiker 400 gram gemalen kokos bakje vanille ijs …  Lees verder »

Dit is een muntachtig, krokant ijs en een must voor alle liefhebbers van pepermuntkussentjes. …  Lees verder »

Dit is een muntachtig, krokant ijs en een must voor alle liefhebbers van pepermuntkussentjes. …  Lees verder »

Dit recept moet je wel aanpassen dit is op basis van 5 kilo boter …  Lees verder »

2 ½ liter slagroom 1 ¼ kilo eierdooier 1 ¼ kilo suiker ½ kilo hazelnoot pate (callebaut) 1 dl hazelnoot likeur (frangilico) …  Lees verder »

660 gram eiwit 1320 gram suiker 250 gram gebruneerde amandelen …  Lees verder »

100 ml volle melk 100 ml slagroom 4 eidooiers 150 g basterdsuiker 300 g roomkaas Rasp en sap van 2 onbespoten citroenen 100 g (haver)koekjes, verkruimeld …  Lees verder »

Zeer bijzonder erg lekker zit wel wat werk in maar voor de liefhebber moet dit geen probleem zijn denk ik …  Lees verder »

Zeer snelle en een erg lekker gerecht. …  Lees verder »

Een variante op de gekende Vol-au-vent maar met konijn in plaats van kip. Voor 4 personen: 300 g gaar konijnenvlees van de bouten (of restjes konijnenvlees) 250 g gehaktballetjes 3 dl verse room 1 eierdooier 250 g gekookte champignonplakjes vers gemalen witte peper zout 1 nootje bloemboter (half boter, half bloem) vers gehakte peterselie 4 bladerdeegpasteitjes  …  Lees verder »

1 bouquet garni 2 wortels 5 cl Cognac 1 fazant 2 teentjes look 2 soeplepels olie 150 gr spekblokjes peterselie 200 gr oesterzwammen peper en zout 1 fles rode wijn 12 kleine uien  …  Lees verder »

2 wilde eenden, 2 kleine uien, 6 plakken gerookt spek, 3 zure appelen, 4 dl gevogeltefond, 2 dl appelcider, Calvados, 2 dl room, peper, zout  …  Lees verder »

150 gram pure couverture 2 eidooiers 1 ei 100 gram gesmolten boter 40 gram fijne kristalsuiker …  Lees verder »

660 gram eiwit 1320 gram suiker 250 gram gebruneerde amandelen …  Lees verder »

2 blaadjes gelatine panko 50 gram gare risotto 2 tenen gerookte knoflook geraspte oude kaas (reypenaar) 1 eiwit …  Lees verder »

2 ½ liter slagroom 1 ¼ kilo eierdooier 1 ¼ kilo suiker ½ kilo hazelnoot pate (callebaut) 1 dl hazelnoot likeur (frangilico) …  Lees verder »

1 kabeljauw 2 ½ dl. olijfolie 5 tot 6 dl. olijfolie 2 ½ dl. room 250 gram aardappelpuree peper …  Lees verder »

Top