1. Home
  2. Annemelies
  3. Recepten van Annemelies
Recepten van Annemelies

Dit recept is een uitprobeersel, gebaseerd op 2 Smulweb recepten die door mij zijn aangepast. Het past goed in een koolhydraat arm dieet en is erg smaakvol. …  Lees verder »

Mmmmm........met de vulling van deze tortillarolletjes heb je gegarandeerd succes! …  Lees verder »

Dit recept heb ik van mijn moeder en zij had het weer van háár moeder. Het is tijdloos en smaakt heerlijk. Je kunt het ook 1 dag van tevoren maken, maar dan wordt de oventijd ca. 30 à 45 minuten. …  Lees verder »

Omdat huzarensalade lekker, maar niet koolhydraatarm is, ben ik op internet gaan speuren naar een alternatief. …  Lees verder »

Dit smakelijke en gezonde stamppotje past heel goed in een koolhydraatarm dieet.   …  Lees verder »

Omdat ik vooral op zoek ben naar koolhydraatarme recepten en ik niet echt een iefhebber ben van witlof, kwam ik op deze site een recept tegen van eveneline_b, wat me wel iets leek om eens uit te proberen.Ik heb het wel een klein beetje aangepast.  Ik had nog kant en klaar gekruide speklapjes uit de supermarkt in huis, die ik lekker heb gebakken en de combinatie was heerlijk!  …  Lees verder »

Omdat ik na het maken van een klein pompoenbrood nog een halve pompoen over had, ben ik op zoek gegaan naar een recept om pompoensoep te maken. Hier op Smulweb kwam ik een recept tegen wat me wel wat leek en heb ik de soep gemaakt. Hier en daar heb ik het recept wat aangepast en dat bleek erg lekker te zijn. …  Lees verder »

Omdat ik het wel leuk vind om met recepten wat te experimenteren, maakte ik dit recept voor mijn man en mij op een van de warme zomerdagen van 2018. Deze salade viel goed in de smaak en is wat mij betreft voor herhaling vatbaar. …  Lees verder »

Top