1. Home
  2. AnneSophiex
  3. Recepten van AnneSophiex
Recepten van AnneSophiex

Laatst geleden was ik in een restaurant en daar verkochten ze dit recept. Dus ik had gevraagd hoe ze het hadden gemaakt. De smaak is echt geweldig! …  Lees verder »

Ik heb al zoveel verschillende donut-varianten uitgeprobeerd maar dit is de beste! Ze zijn net zo lekker als de donuts die ik altijd in mijn favoriete donutwinkel koop. …  Lees verder »

In de Indonesische keuken zijn de indische hapjes een absolute must. Op verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden werden altijd schalen vol indische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles gepresenteerd. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma Klein, tante Dé en tante Toet en ik heb ze weer van mijn moeder. Velen kennen indische hapjes al van de toko en Pasar Malam en nu heb je de kans om met deze recepten je eigen exotische snacks te maken. …  Lees verder »

Lekkere winterschotel voor in de winter! …  Lees verder »

Gestoomd broodje met vulling. Een heerlijke snack, waar van het recept niet overal te vinden is. Zelf bapao maken, is redelijk indrukwekkend. En leuk om te doen ook (als je van bakken en kokkerellen houdt natuurlijk). De vulling is superlekker, maar dat zal wel voornamelijk door de zoete ondertoon komen. Wat nu ook vaker gebeurt is, dat dit broodje ook nog eventjes gefrituurd wordt zodat het heerlijk krokant wordt. …  Lees verder »

Een lekker gemakkelijk gerecht uit Sulawesi. Heerlijke kokoskoekjes. Het lijkt een beetje op die slierten (Churos) welke je ook op een kermis kunt krijgen. …  Lees verder »

In Indonesië zelf, zijn de ananaskoekjes erg geliefd. De Indonesische naam is Kue Nastar. …  Lees verder »

Lekker frikadellen! …  Lees verder »

Garnalen koekjes is typisch indonesisch. Het zijn koekjes met garnalen erin. …  Lees verder »

Het is sate maar dan op ze indisch. …  Lees verder »

Lekker een makreel met ketjap. …  Lees verder »

Lekker pastijtje maar dan in het indonesisch. …  Lees verder »

Risolle is een soort kaasuffle maar dan met groenten erin. …  Lees verder »

Posang Goreng is indonesisch het is banaan maar dat gefrituurd. …  Lees verder »

Top