1. Home
  2. Aleidv
  3. Recepten van Aleidv
Recepten van Aleidv

Dit is naar het recept van Amerikaanse Old South Buttermilk Biscuits. Amerikanen eten dit vaak bij het avondeten; wij vinden dit erg lekker bij het ontbijt. …  Lees verder »

Dit is een combinatie van de beer can chicken en zuid afrikaanse kippenpoten in cola marinade. De marinade en het blikje cola in de kip maken hem super mals. Je proeft de cola niet terug; deze gaat op in een prachtige sticky barbecue saus. …  Lees verder »

Lekker makkelijk en voedzaam recept voor door de week! …  Lees verder »

Na een een hoop scones recepten uitgeprobeerd en aangepast te hebben ben ik op dit recept uitgekomen, doordat ik per ongeluk vergat om suiker toe te voegen. Dit blijkt prima te zijn! Als je deze scones met niet al te zoet fruit eet, voeg dan wel suiker toe. …  Lees verder »

Lekker voorjaars recept! De zacht gekookte eieren zijn een heerlijke combinatie met de groene asperges. …  Lees verder »

Appeltaart maar dan in ontbijtvorm. Dit is heel stevig, dus schep niet te grote porties op. …  Lees verder »

Ik ben niet zo'n pizza fanaat, maar dit is echt erg lekker!  …  Lees verder »

Goed recept voor overrijpe bananen. Hoe bruiner ze zijn, hoe lekkerder! …  Lees verder »

Dit recept is mijn variatie op de gegrilde coquilles uit een amerikaans Big Green Egg kookboek. IIn het oorspronkelijke recept moesten de coquilles worden ingewreven met een rub met ancho- en rode peper, komijn-, paprika-, knoflook en korianderpoeder. Ik vind het zonde om coquilles al te heftig te kruiden, dus ik heb de salsa iets meer pit gegeven en de coquilles redelijk plain gelaten. De salsa is trouwens ook een prima combi met gegrilde inktvis. …  Lees verder »

Een van mijn ontbijt toppers! Erg makkelijk. …  Lees verder »

Top