1. Home
  2. 270258
  3. Recepten van 270258
Recepten van 270258

Dit recept stond in de allerhande 4 - 20202. wij vonden dit zo lekker, vooral op de vanillevla of vanille yoghurt  van Den Eelder. dan heb je echt een heerlijk nagerecht. die heerlijke frisheid van de rabarer met dat zoete van de vla. een blijfertje    …  Lees verder »

Kwam op voedingscentrum een recept tegen wat ons wel lekker leek, heb de ingredienten ondertussen aan onze eigen smaak aangepast. het is een heel ander gerecht geworden, maar erg lekker, lekkerder dan het originele recept. gewoon je eigen smaak en fantasie gebruiken en je hebt een ander gerecht. slank en koolhydraatarm en erg lekker p.p. 310 kcal / 17 gr. koolhydraten / 13 gr. vet /  28 gr. eiwit …  Lees verder »

Een heerlijke, slanke soep. Vol groenten en vult goed. Vooral met een schepje roomkaas of kruidenroomkaas. …  Lees verder »

Een heerlijke slanke maar goed vullende soep, met veel groenten Een eenvoudig maar oh zo lekker. Vooral door de finishing touch, een schepje kruiden roomkaas.   …  Lees verder »

Ik kwam deze heerlijke broodjes eens tegen op internet, ze zagen er zo lekker uit. En ze waren ook heerlijk!! …  Lees verder »

Deze courgettequiche stond in de allerhande. Leek me lekker, heb wel iets gewijzigd in de bereiding. Ik heb de ingredienten gehalveerd en een langwerpige vorm gebruikt voor 2 personen. In het orginele recept staat linten courgette, maar ik heb de courgette grof geraspt, en de coburgerham heb ik vervangen door achterham en de Paturain voor Boursin. Verder heb ik de bodem 15 minuten blind gebakken. …  Lees verder »

Dit lekkere recept van Healty Bananabread gevonden van de site van chickslovefood.com. iets aangepast aan mijn eigen smaak. je kunt het amandelmeel vervangen door havermout (tot meel gemalen), maar dat vond ik geen succes.  deze keer met wat kokos er door en wat blauwe bessen.   …  Lees verder »

Een heerlijke koolhydraatarme schotel. aangepast aan onze smaak …  Lees verder »

Het is het recept van mijn moeder. Ze maakte 2 x per jaar advokaat voor haar verjaardag en de verjaardag van mijn vader. Als de avokaat klaar was en in de pot zat, gingen we samen de pan schoon maken met de pannenlikker. We waren dan echt aangeschoten van de warme advokaat. Mijn moeder maakte het au bain marie en ik doe het in de magnetron. Maar het is zo lekker en niet ze sterk en scherp als de gekochte flessen advokaat. …  Lees verder »

Dit recept heb ik ooit in een grijs verleden gevonden en gemaakt en het was HEERLIJK nu zag ik net op smulweb een soort gelijk gerecht voorbij komen en dacht die moet ik weer eens maken en plaatsen. du bij deze het recept. heel eenvoudig en zo lekker!! …  Lees verder »

Als je bezig bent met een dieet en je mag bepaalde voedingsmiddelen niet, ga je expirimenteren en kom je soms op verrassende lekkere maaltijden uit. …  Lees verder »

Ben bezig met een dieet, waar ik bij de lunch veel groenten en eiwitten mag eten. na een tijdje is deze salade ontstaan en hij is echt heerlijk, snel en maar 5 ingredienten. verder kun je met de salade heel veel varieren, ik pak het snelste een zakje rauwkost uit de supermarkt, maar je kunt natuurlijk ook zelf de rauwkost samenstellen. 1 middag in de week pas ik op mijn kleinzoon van 3 en eten we samen deze salade. hij pluist de salade helemaal uit en bij elk stukje groente, vraagt hij, oma wat is dit en eet het dan heerlijk op. als ik een keer vergeet de salade mee te brengen, vind hij dat helemaal niet leuk.   …  Lees verder »

Op zoek naar slanke en koolhydraat arme recepten kom je vanalles tegen. Na wat expirimenteren kwam ik op dit heerlijke gerecht. Omdat het vrij veel vocht loslaat, zou je het vocht nog kunnen binden met b.v. maizena. …  Lees verder »

We hebben deze salade laatst bij een etentje geserveerd gekregen en we vonden hem heerlijk. dus ben zelf gaan proberen en dit was het resultaat. …  Lees verder »

Gewoon wat lekkere producten bij elkaar en je hebt een heerlijke slanke maaltijd. Helemaal vergeten er een foto van te maken, …  Lees verder »

Op zoek naar een lekkere hartige taart, gevonden op vriendin.nl en wat was hij lekker, …  Lees verder »

Ben altijd op zoek naar lekkere gerechten. Zo kwam ik deze heerlijke soep tegen. Iets aangepast. …  Lees verder »

Kreeg van een collega 2 prachtige courgettes uit eigen tuin. Ik kwam laatst een keer dit recept tegen en het leek me een lekker soepje. En het was een heerlijk soep, een feestelijke soep.. …  Lees verder »

Dit recept stond in het blad Boodschappen en leek me heerlijk. Met wat extra toevoegingen bleek het ook heerlijk te zijn. Lekker makkelijk en snel klaar. …  Lees verder »

Top