1. Home
  2. 01081979
  3. Recepten van 01081979
Recepten van 01081979

1 blikje tonijn op olijfolie 1 eetlepel kappertjes 100 gram roomboter eventueel zout en peper …  Lees verder »

1 blikje tonijn op olijfolie 1 rode ui 2-3 eetlepels Mayonaise Eventueel zout en peper …  Lees verder »

1 kilo verse spinazie 1 rode ui 1 teentje knoflook Blue Band Culinesse 1 bos (blad)peterselie 1 bos dille of oregano 500 gram feta 6 eieren zout, peper 1 pak fillodeeg …  Lees verder »

Per persoon 4 of 5 harde broodjes (naar smaak) Beleg bv.: 1 krop ijsbergsla 1 bosje radijs 3 vleestomaten 100 gram kipfilet 100 gram ham 100 gram kaas 1 pakje gerookte zalm 1 tube mayonaise peper,zout …  Lees verder »

2 sneetjes witbrood of rozijnenbrood 1 ei 1 eetlepel suiker 0,5eetlepel kaneel 125 mililiter melk 15 gram boter …  Lees verder »

2,5 nieuwe haring 2 eetlepel creme fra├»che stukje rode ui 1/2 zure appel 1 eetlepel bieslook, fijn gesneden 1 eetlepel room 1/2 eetlepel mayonaise zout en peper …  Lees verder »

* 1 kilogram verse spinazie * 30 gram boter * nootmuskaat * zout * 2 gepocheerde eieren * geraspte belegen kaas  …  Lees verder »

4 eetlepels sojasaus 1 theelepel sambal 1 theelepel citroensap 1 theelepel tomatenpuree 1 teentje knoflook 120 gram rosbief (vleeswaar) 6 stengels bleekselderij 100 gram peultjes 150 gram eiernoedels 1 eetlepels sesamzaad 0,5 komkommer 3 bosuitjes  …  Lees verder »

? 1 grote galiameloen ? 200 g gemarineerde kipfilet ? 1 eetlepel olijfolie ? 2 eetlepels amandelschaafsel (zakje a 45 g) ? 1/2 rode paprika ? 1 zakje veldsla (75 g) ? 1 eetlepel citroensap ? 2 eetlepels yoghurtmayonaise ? 3/4 eetlepel milde kerriepoeder ? zout en (versgemalen) peper  …  Lees verder »

* 125 gr. boter * 250 gr. bloem * 75 gr. suiker …  Lees verder »

*1dl eiwit *300 gram basterdsuiker *1 zakje vanillesuiker …  Lees verder »

* 250 gram witte asperges * 1 klein blikje mandarijntjes * 300 gram gerookte kipfilet * 2 eetlepels fijngehakte peterselie Voor de saus: * 5 eetlepels Mayonaise * 5 eetlepels Blue Band Finesse voor Verrijken * 2 theelepels kerriepoeder * 1 eetlepel witte vermouth * 1 eetlepel Gembersiroop peper en zout …  Lees verder »

* 1 komkommer * 4 tomaten * 4 eetlepels Blue Band Finesse voor Verrijken * 1 eetlepel citroensap * 1 theelepel mosterd * 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt * zout * versgemalen peper …  Lees verder »

* 250 g glasnoedels * 0.5 komkommer * 1 rode peper * 2 lente-uitjes * 1 teentje knoflook * 1 winterwortel * 100 g peultjes * 100 g tauge * 10 verse Shii-take paddestoelen * 10 takjes koriander * Vissaus …  Lees verder »

* 600 gram uien * 1 teentje knoflook * 2 eetlepels olijfolie * Provencaalse kruiden * peper, zout * 200 gram volkorenmeel * 0,5 zakje bakpoeder * 200 gram magere kwark * 1 blikje ansjovisfilets …  Lees verder »

* 250 ml slagroom * 200 g fijne kristalsuiker * 500 ml biogarde roer naturel * 300 g frambozen (vers of diepvries …  Lees verder »

* 1,5dl water * 75g boter * 3 eieren * 90 gram bloem * 200g geraspte kaas * 4 eetlepels tomatenketchup * 100g zachte Mon Chou * 2 eetlepels gehakte bieslook * bakpapier …  Lees verder »

* 4 kalfsschnitzels * zout * peper * 75g boter * 50g gepelde amandelen * 1 klein blikje mandarijnpartjes * 0,5 doosje sterrenkers * citroensap  …  Lees verder »

* 8 sneetjes brood * 1 blikje krab * 4 eetlepels mayonaise * zout * peper * paprikapoeder * 4 tomaten * 100g geraspte kaas  …  Lees verder »

* 4 karbonades * 100g champignons * 2 eetlepels diepvriesdoperwten * 2 dunne preien * zout * peper * 100g boter * tijm * majrjolein * 4 velletjes aluminiumfolie  …  Lees verder »

Top