1. Home
  2. **fourseasons**
  3. Recepten van **fourseasons**
Recepten van **fourseasons**

Koude komkommersoep …  Lees verder »

Pakketjes met geitenkaas …  Lees verder »

1 aubergine zout 1 rode paprika 12 rode peper 2 teentjes knoflook 1 vleestomaat 4 el olijfolie 1 dl turkse yoghurt 1 kleine pide 12 zwarte olijven …  Lees verder »

Noord indiaas gerecht met bloemkool,cashewnoten,cayennepeper en een aromatische,romige tomatensaus. …  Lees verder »

Lekker bij de carri kokoscurry. …  Lees verder »

Lekkers uit de seychellen …  Lees verder »

Lekkere bonenschotel …  Lees verder »

Heerlijke schotel …  Lees verder »

5 el olijfolie. 2 rode uien,van boven naar beneden in 4 parten gesneden. handvol snijpeterselie,grofgehakt en wat extra voor de garnering. 3 tomaten,ontveld en kleingesneden. 1/2 tl gemalen saffraan of kurkuma. 1 tl gemalen kaneel. 1 tl gemalen gember. 1 tl gemalen komijn. 1 tl grofgemalen zwarte peper. 6 worteltjes. 6 kleine meirapen. 1 kleine witte kool(ca. 450 gram),overlangs in 6 stukken gesneden. 600 ml bouillon. 1 ingemaakte citroen.(zie deze pagina) 450 g pompoen,geschild,zaad verwijderd,in flinke stukken. 6 heel kleine courgettes,overlangs deels afgeschild voor een gestreept effect. zout. harissa.(zie deze pagina),om erbij te serveren. voor de couscous: 450 gram couscous. 600 ml kokend water. flink kluitje boter. 125 gram geroosterd amandelschaafsel. gemalen kaneel. …  Lees verder »

Lekkere pittige pasta om bij ee marokaans gerecht te serveren. …  Lees verder »

Pittige marokaanse soep …  Lees verder »

Top