1. Home
 2. wimpeters
 3. Recensies van wimpeters
Recensies van wimpeters

Een dag cursus geven die om 9 uur begint betekent vanuit Friesland verplicht een nachtje slapen. En dus ook een maaltijd. Het hotel was het… … Lees verder »

 • Kloosterwandplein 12-16
  6041 JA
  Roermond

 • 0475 391491


Ik moest een cursus van een dag geven in Eindhoven. Vanuit Friesland moet je dan heel vroeg op wil je er op tijd (9.30 uur) kunnen zijn. Mij werd… … Lees verder »

Een weekje Catania is een weekje genieten van de Siciliaanse keuken. Een hoogtepunt voor ons was wel een tweetal bezoeken (2 dagen achter elkaar) aan… … Lees verder »

 • Via Dusmet 3
  95040
  Catania, Sicilië

 • Italie: 095 340135
  angeloscuderi@live.it

Ik moest voor mijn werk in Sleeuwijk zijn en omdat ik er `s avonds om 19.00 uur moest beginnen, moest ik eerst eten.
Het was maandag en veel was… … Lees verder »

We hadden iets te vieren en dat moet je aangrijpen. Ik zocht: heel bijzonder, dus heel lekker uit eten gaan. Na het eten niet meer naar huis terug… … Lees verder »

Wij komen al jaren in Fleurie en als het kan laten we ons dan verrassen door Chantal Chagny van Restaurant du Cep. Dit jaar werd het spannend, want… … Lees verder »

 • Place de l`Eglise
  69820
  Fleurie En Beaujolais

 • +440474041077


Als je de eerste Ferry van Tarbert naar Isle of Skye wilt hebben zoek je een hotel vlak bij de Ferry. Dit hotel ligt pal naast de Ferry, dichterbij… … Lees verder »

Al enkele jaren kocht ik op bezoek in Schotland een of meer kookboeken van Claire Macdonald. Uit die boeken wist ik dat ze een hotel had. Dit jaar… … Lees verder »

Na twee drukke dagen eindigde ik in verband met een afspraak de dag erna in Maastricht in een hotel. Ik was moe en we hadden geen zin te gaan zoeken… … Lees verder »

Er was een verjaardag te vieren en het was al 6 jaar geleden dat wij bij Per Bacco gegeten hadden. Omdat we met name van Italiaans eten steeds meer… … Lees verder »

Top