1. Home
 2. vogeltje1
 3. Recensies van vogeltje1
Recensies van vogeltje1

wokrestaurand sapporo wokrestaurand "sapporo" is gelegen in het winkelcentrum de "brabantse poort" in nijmegen en is een heel leuk en… … Lees verder »

een leuk klein restaurantje In een zeer klein maar heel goed restaurantje "prabir indian restaurant" is het heel goed en lekker om daar een een… … Lees verder »

Het is heerlijk toeven in De Colonie Kijk ook mijn artikel

Restaurant De Colonie … Lees verder »

 • Koedijk 1
  3992LV
  Houten

 • 030 2893384


lekker om alles zelf samen te stellen dit chinees buffet restaurant is er op gebaseerd om zelf samen te stellen maar men begint met een… … Lees verder »een heel goed rest. voor de prijs van het gebodene Het DOEVEHUIS is een camping restaurantwaar men zeer goed kan eten en drinken het is er… … Lees verder »Een heel leuk rest. met een goede keuken Het mauritshuis is 1 van de restaurans in Blokzijl waar men heel goed kan eten een hele gezellige… … Lees verder »

oer gezellig eetcafe bij een sluis dit is nu een eetgelegenheid bij uitstek heel leuk aangekleed van binnen een personeel dat zeer… … Lees verder »

 • Zuiderstraat 2
  8356EA
  Blokzijl

 • 0527 291455


een heerlijk restaurantje na het zwemmen en gewoon om daar lekker te eten … Lees verder »een lekker knus rest. in een keldertje oer gezellig … Lees verder »Top