1. Home
 2. vijfhoogachter
 3. Recensies van vijfhoogachter
Recensies van vijfhoogachter

Lekker veel, maar niet echt authentiek Matias is eigenlijk meer een steakhouse dan een Mexicaans restaurant. Een tegenvaller is dat op de kaart… … Lees verder »

 • Korte Leidsedwarsstraat 95
  1017PX
  Amsterdam

 • 020-6392605


Eenvoudig en lekker eten! Dit is een groot bruin cafe waar eenvoudige en lekkere maaltijden worden geserveerd. Je kunt o.a. kiezen uit sate,… … Lees verder »

Authentiek Chinees eethuisje in de Rosse Buurt Ik geef toe, de inrichting is kantine-achtig met witte badkamertegels aan de muren en logge tafels.&… … Lees verder »

 • Zeedijk - A 103
  1012AV
  Amsterdam

 • 020 6223247


Lekker en bijzonder Suidafrikaans eten! Oke, de prijzen liggen hier dan wat hoger maar het eten is dan ook niet te versmaden. Je kunt o.a.… … Lees verder »Heerlijk eten in een vriendelijke Peruaanse sfeer! El Tumi is na Casa Peru het tweede Peruaanse restaurant in Amsterdam. Dit restaurant ligt… … Lees verder »Positief noodlen in hartje Amsterdam! Waar het Wagamama om gaat, is dat goed eten van groot belang is voor een positief leven. Of zoiets dan.&… … Lees verder »

Gerechten uit de originele Tibetaanse keuken! Dit gezellige Tibetaanse restaurantje ligt niet ver van het Rembrandtplein. Er worden… … Lees verder »

 • Utrechtsestraat 65
  1017VJ
  Amsterdam

 • 020 4279865


Indiaas eten op z'n sjiekst! In een zijstraatje van het Leidseplein ligt dit tamelijk sjieke restaurant. Alles is rijkelijk versierd met… … Lees verder »

Lekker en niet duur! Dit restaurant bestaat uit twee aangrenzende panden met een kleine doorgang. De ene helft is een Italiaans restaurant,… … Lees verder »

 • Van Woustraat 210

  Amsterdam
Het enige kosjere restaurant (ORT) van Amsterdam! Dit kosjere restaurant staat onder toezicht van het rabbinaat en er komen dan ook veel… … Lees verder »

Top