1. Home
 2. swanna
 3. Recensies van swanna
Recensies van swanna

Een heel leuke herberg met (h)eerlijk eten Als we naar mijn schoonmoeder in zuid Limburg gaan, dan vinden we het leuk om samen ergens te… … Lees verder »

Prima eten maar ellenlange wachttijden Mijn schoonmoeder tracteerde al haar kinderen en kleinkinderen (de oudste is 29 en de jongste 13) met… … Lees verder »

Heerlijk eten met het Cinemenu Gisteravond ben ik met mijn dochter op stap geweest. Allebei wilden we graag eens naar de film van 'Da Vinci… … Lees verder »

Een verwenweekend met heerlijke diners Het afgelopen weekend hebben mijn man en ik doorgebracht in het Thermaetel dat bij Thermae 2000 ligt.… … Lees verder »Een aanrader! Midden in het winkeltjesgebied in Plaka, vlakbij metrostation Monastiraki ligt een mooi pleintje met bomen. Rondom liggen… … Lees verder »

 • Kapnikareas 39

  Athene

 • 210 3223822


Een eenvoudige taverna met heerlijk eten. Ik hoop dat ik de naam en adres goed geschreven heb, in het Grieks heet deze taverna zoiets als 'BEPYIVA'.&… … Lees verder »

 • Valtetsiou 62

  Athene

 • 210 3302136


Een zeer goed verzorgd wokrestaurant, aanrader! Vandaag hadden we de jaarlijkse familiereunie van de Limburgse familie van mijn man. Ieder jaar… … Lees verder »

Wat een geweldig leuk restaurant! Deze nieuwe zaak (ze zijn pas 3 maanden open) heeft een mooie warme en kleurige mediterrane inrichting. De… … Lees verder »Een geweldige locatie om met een groep heen te gaan! … Lees verder »

 • Laan van Iserlohn 1
  7607 PT
  Almelo

 • 0546-542121


Een eetcafe dat zeker de moeite waard is! Dit eetcafe ken ik al langer en is m.i. een van de beste van Tilburg. Daarom was ik eigenlijk verbaasd… … Lees verder »

Top