1. Home
  2. ronaldvermeulen
  3. Recensies van ronaldvermeulen
Recensies van ronaldvermeulen

Via een kennis hoorden wij dat deze week de restaurantweek in Brielle was en dat er sinds enkele maanden een nieuwe Italiaanse zaak zat. Niet een… … Lees verder »

Afgelopen zaterdag was mijn vrouw jarig. Omdat we beiden uit eten gaan leuk vinden, had ik van te voren via Groupon een 6-gangendiner voor 2 personen… … Lees verder »

Via smulwebber Carla was ik getipt dat er een leuke aanbieding kwam met de NS en Librije`s kleine zus als partners. Voor 59 euro per persoon kreeg je… … Lees verder »

Onze zoon was afgelopen vrijdag jarig. We zouden het volgende week vieren, tegelijkertijd met de verjaardag van onze dochter. Maar toen we thuis… … Lees verder »

Onze vrienden waren enkele weken geleden hier wezen eten en hadden dit restaurant aanbevolen. Voor ons een aanwijzing om op onze vrije en zonnige dag… … Lees verder »

Zo af en toe gaan we met 10 vrienden uit eten. Ze lieten het aan mij over, om een goed restaurant uit te zoeken. Op mijn verlanglijstje had ik Four… … Lees verder »

Mijn vrouw en ik hadden besloten om op 2e pinksterdag mijn moeder mee uit eten te vragen voor een lunch. Na haar gebeld te hebben liet het antwoord… … Lees verder »

Inleiding:
Samen met mijn vrouw togen we voor 3 dagen naar Epe. We hadden een kamer in het Golden Tuliphotel geboekt. We wilden de 3 dagen genieten… … Lees verder »

WEER EENS WAT ANDERS. ALL YOU CAN EAT AND DRINK.

Gisterenavond zijn we met onze 3 kinderen en onze 2 schoonzoons uit eten geweest bij Shabu Shabu.… … Lees verder »

Vorige week 4 dagen met het vliegtuig naar Praag geweest. Een hele mooie stad, met heel veel bezienswaardigheden. We hadden het weer mee.
Van te… … Lees verder »

Top