1. Home
 2. nvwinsberghe
 3. Recensies van nvwinsberghe
Recensies van nvwinsberghe

Super gezellig eetcaf?! Laatst wilden we een hapje eten in Gent. Om eens iets anders dan de Kastart te beleven, gingen we binnen in 't Oud… … Lees verder »

 • Zwarte Zusterstraat 5
  9000
  Gent

 • +32 9 2337802


Wederom heerlijk gegeten! Gisteren zijn mijn vriend en ik voor mijn verjaardag gaan eten in de Pick Wick. Het was weer overheerlijk! Eerst… … Lees verder »

Gezellig interieur en lekker gegeten! De Vlaamsche Pot in Brugge is echt een gezellig plekje. Wanneer je binnenstapt overvalt je het warme… … Lees verder »

Gezellig restaurantje. Aan de buitenkant ziet Zoetendale er "gewoon" uit, maar eens je binnenstapt, kom je in een gezellig restaurantje. Er… … Lees verder »

 • Schouwburgplaats 2
  9990
  Maldegem

 • 0032-50711522


Gezellig eetcafe. Dit is een nieuw adresje in Maldegem. Het is open sinds een aantal maanden en ben er sindsdien een aantal keren geweest. Je… … Lees verder »

 • Marktstraat
  9990
  Maldegem
Zeer lekker, maar duur. Ik ben een keer in de Pick-Wick geweest voor de verjaardag van mijn schoonmoeder-in-spe (mijn portemonnee kan dat… … Lees verder »

Lekkere pasta's! Dit is een van mijn lievelingsrestaurantjes! Het is er zeer lekker, de porties zijn groot en het is niet duur. Ze zijn… … Lees verder »

 • Onderbergen
  9000
  Gent
Lekker adresje met een grote keuze! Het Stadhuis van Raverschoot is gelegen op de grens van Eeklo met Adegem aan de vaart (net aan de brug… … Lees verder »

Top