1. Home
 2. molenmeisje
 3. Recensies van molenmeisje
Recensies van molenmeisje

Eten in het fort van Vijfhuizen
Sinds mei 2005 is Fort Vijfhuizen toegankelijk voor bezoekers. Dit fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam.… … Lees verder »

 • Fortwachter 3
  2141EE
  Vijfhuizen

 • 06-21650443


Heerlijk kip eten in Lissabon De geroosterde kip wordt in dit restaurant door vrijwel iedereen besteld. Dat is ook geen wonder want voor 2… … Lees verder »

 • Travessa de Santo Antao 12

  Lissabon




Een aanrader als je in Lissabon bent! Het is werkelijk een leuke onderneming om dit restaurant te gaan bezoeken als je in Lissabon bent. Om er… … Lees verder »

 • Cais do Ginjal 72

  Cacilhas




Een prima lunchadresje in Amstelveen Winkelen maakt hongerig en als wij in Amstelveen verpozen bezoeken we graag Popov.
Het is er meestal… … Lees verder »

Weer eens iets anders en erg lekker Zondag reisden we met onze meidenclub af naar Leiden om in cafe "De 2 Spieghels" een optreden bij te wonen… … Lees verder »







Gezellig Grieks eten in Lisse In een heel leuk pandje in Lisse vind je restaurant Mykonos. Vandaag heb ik hier, na een dag rondwandelen op… … Lees verder »

Een cursus Tapas maken in de restaurantkeuken Enkele weken geleden kreeg ik van een vriendin als verjaarscadeau een cursus Tapas maken aangeboden.&… … Lees verder »

We gaan speciaal af en toe in Lisse winkelen om hier te lunchen! … Lees verder »

Sfeervol restaurant als je niet te trendy maar wel feestelijk wilt eten. … Lees verder »

Heerlijk eten tussen de Spanjaarden Omdat een vriendin eindelijk eens moest leren vliegen reisden we met 3 meiden af naar Madrid alwaar je ook… … Lees verder »

 • Bordadores 5
  28013
  Madrid

 • 915411140


Top