1. Home
 2. maronald
 3. Recensies van maronald
Recensies van maronald

Heerlijke plek met kwalitatief hoogwaardig eten! to Steki is een avondje uit eten gaan zonder dat je er opgeprikt hoeft te zitten. Lekker… … Lees verder »Geweldig! Ik kan je dit restaurant absoluut aanraden!
Wil je echter aan het raam bij het IJ zit (dus met het goede uitzicht), dan moet je… … Lees verder »Erg gezellig en lekker! Na terugkomst uit Kreta zijn mijn man ik ik bij dit restaurant gaan eten, zodat ik nog even in Griekse sferen kon blijven.&… … Lees verder »Heerlijk en ontspannen Mocht je nog eens in het noord-oosten zijn van Kreta en vanuit Iraklion naar Agios Nikalaos rijden, overweeg dan eens te… … Lees verder »

Heerlijk gegeten in een leuke ambiance Afgelopen zaterdag zijn we gaan eten in "De waag" op de Nieuwmarkt in Amsterdam. lekker lopen, want het… … Lees verder »

Lekker, gezellig en betaalbaar Kapitein Zeppos is niet echt gemakkelijk te vinden, maar eenmaal binnen waan je je aan de Middellandse Zee. Goed… … Lees verder »

 • Gebed Zonder End 3
  1012HS
  Amsterdam

 • 020-6242057


Onaardige bediening en niet speciaal eten Op woensdagavond met 11 mensen in Vakzuid gegeten. Staat als 'hot' te boek. Was het niet. de bediening… … Lees verder »

Lekker, gezellig en wat alternatief. 'DE VLIEGENDE SCHOTEL" is een vegetarisch restaurant die er van buitenaf bezien niet erg aantrekkelijk uitziet.&… … Lees verder »

Lekker en niet duur! Foodism is een eetcafe midden in de Amsterdamse grachtengordel, zonder de pretenties die men daar al snel… … Lees verder »

 • Oude Leliestraat 8/bg
  1015AW
  Amsterdam

 • 020-4275103


Top