1. Home
  2. jodocus
  3. Recensies van jodocus
Recensies van jodocus

Op zoek naar een leuke lunchgelegenheid kwamen we dit keer in Amsterdam terecht. Het uitgangspunt was om eens Japans te eten en zo kwam Genroku in… … Lees verder »

Je zou het een minismulweb bijeenkomst kunnen noemen. Vele jaren geleden hebben we C. via smulweb leren kennen en heel af en toe gaan we gezellig uit… … Lees verder »

Met enige argwaan reisde ik met mijn twee vrouwelijke metgezellen af naar Schagen om bij Linke Loetje te gaan eten. Ten eerste de naam alleen al.… … Lees verder »

Na vele woensdagavonden klaverjassen met wederzijdse buren hadden we voldoende geld in de pot voor een etentje. Na enig gezoek en diverse voorstellen… … Lees verder »

We hadden gehoopt dat het terrasweer zou zijn maar helaas, de warme dagen waren voorbij en des te dichter we bij Bloemendaal kwamen werd de lucht… … Lees verder »

Eén keer per jaar is een jaarlijkse ontmoeting voor de leden van Hart In Beweging, de plaatselijke vereniging voor (ex) hartpatiënten.… … Lees verder »

Om op zijn tijd een goede vriendin weer eens terug te zien en wat bij te kletsen is een etentje altijd wel een goed idee. Omdat het in dit geval… … Lees verder »

De eerste vraag was 'eten we thuis of niet' en daarna de tweede vraag; waar? Gaan we naar dat nieuwe Spaanse restaurant wat helaas nog geen… … Lees verder »

Een goed restaurant. Prima eten voor een goede prijs, al had ik voor een zaak met 2 michelinsterren een ietsje meer verwacht. Verder had ik geen… … Lees verder »

Een prima adres een aanrader. … Lees verder »

  • Kroonstraat 45
    1781GA
    Den Helder

  • 0223 636813


Top