1. Home
  2. jessebel
  3. Recensies van jessebel
Recensies van jessebel

Toeristische valkuil Beroerde ervaring, in het land waarvan ik dacht, dat je er nooit slecht kon eten?!? Dom van ons om een restaurant te nemen,… … Lees verder »

zaterdag 31 augustus Etentje met een paar dat we zakelijk hebben leren kennen, en waarmee we 1 keer in het jaar gaan eten. Dit keer waren… … Lees verder »Weekendje Maastricht met mede smuller Jet Dit weekend ontmoeten we elkaar voor de 4e keer.
We koken voor elkaar om beurten en maken er een… … Lees verder »

Zaterdag 6 juni 2002 Met de buren een avondje uit, naar alliance restaurant de Zwaan, heeft 1 ster. Of de ster verdient is weet ik niet, kan… … Lees verder »

Bezoek 27 mei 2002 Verjaardag van Hans, maandag, en dus beperkte keus in gelegenheden die niet gesloten zijn.
We dachten weer eens naar de… … Lees verder »

  • Ginnekenweg 138
    4818JK
    Breda

  • 076 5309636
    destadstuin@cs.com

Zaterdag 31-03-2001 Wij besloten met een taxi te gaan, zodat we ons uitgebreidt konden laten verwennen, zonder ons geremd te voelen, ook nog… … Lees verder »

Gastronomisch weekend 25 en 26-08-2000 Wij zijn hier 2 jaar geleden geweest, en toen was alles geweldig. Maar nu is dat wel anders!!
Het… … Lees verder »

Alliance restaurant de Zwaan Wij hebben hier op een donderdagavond gegeten met 4 personen. Heel lekker. Bitterkoekes soufle was heerlijk. Maar… … Lees verder »

Italiaanse specialiteiten Wij zijn aan dit adres gekomen via Italiaans restaurant da Nino uit Breda. En ze staan ook in de special van het… … Lees verder »

Top