1. Home
  2. herman_hietbrink
  3. Recensies van herman_hietbrink
Recensies van herman_hietbrink

De heerlijke geur die je tegemoet komt wanneer je het restaurant binnengaat belooft erg veel goeds voor hetgeen gaat volgen.

Wij kozen beiden voor… … Lees verder »

Op een doordeweekse dag maar weer eens naar Hier Ist getogen in het centrum van Sint-Oedenrode. Een gezellig ingericht restaurant aan de Heuvel, waar… … Lees verder »

  • Heuvel 9

    Sint-oedenrode

  • 0413 474419
    a.klerckx8@chello.nl

Een bijzonder gezellig etablissement in het centrum van Sint-Oedenrode, gelegen aan de Markt. Vooral met warm weer is het voor een lunch erg goed… … Lees verder »

Direct na het betreden van het zo fraai gerestaureerde pand (de voormalige notaris woning in Sint-Oedenrode) waarin Restaurant Wollerich gehuisvest… … Lees verder »

Restaurant De Rooise Boerderij.

Op 12 juli jl. heropende dit restaurant zijn deuren nadat de twee nieuwe eigenaren deze markante boerderij een… … Lees verder »

Het reserveren ging al erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Omdat onze twee kleinzonen nogal kieskeurig zijn kwa eten wilden wij graag van te voren… … Lees verder »

In het verleden hebben wij vaak bij Evert en Marlies gegeten. Wij weten dat Evert best goed KAN koken als zijn pet er naar staat! Hij is nogal… … Lees verder »

Mijn vrouw en ik eten hier erg graag en vaak. Meestal voordat wij naar de schouwburg gaan willen we ons graag laten verwennen door de mannen en… … Lees verder »

Sublieme ervaring Al eerder had ik een aantal dingen over dit restaurant gelezen in verschillende pers uitingen. Aangezien onze dochter… … Lees verder »

Top