1. Home
  2. henny_b_b
  3. Recensies van henny_b_b
Recensies van henny_b_b

Lekker eten op een terras aan het water, wat wil je nog meer! … Lees verder »

Heerlijk! Woensdag 18 september hier gegeten met een groep van 21 man na een zeer lange dag vergaderen. We zijn weer helemaal bijgekomen door… … Lees verder »

prima visrestaurant Na een dagje ronddolen op de kerstmarkt in Dordrecht hebben mijn vriendinnen en ik heerlijk gegeten in Marktzicht. Als… … Lees verder »

Gezellig en lekker! Ter ere van mijn man's verjaardag hier weer eens gegeten (toen het restaurant pas geopend was zijn we hier een paar keer… … Lees verder »

Geweldig genoten! Afgelopen zaterdag zijn mijn vriendinnen en ik bij D'n Plezanten Hof beland. Wij zijn hier behoorlijk in de watten gelegd.… … Lees verder »Leuk restaurant! Leuk restaurant aan de rand van het centrum van Delft. Het eten is hier prima, hoewel misschien niet erg origineel. De… … Lees verder »Leuke lokatie, lekker eten Na een dagje ronddwalen door Leiden zijn we gisteravond in dit restaurant gaan eten. We waren er al even voor de… … Lees verder »

Gezellig avondje uit Gisteravond heerlijk uit wezen eten bij Van der Dussen. Het is een bijzonder gezellig restaurant. Wij zaten aan het… … Lees verder »

Prima gegeten op regenachtige avond Na een lange vermoeiende bijeenkomst zijn mijn collega's en ik (18 personen) bij l'Escalier gaan eten. We… … Lees verder »Heerlijk gegeten op leuk terras aan het water. Wij hebben hier met 10 personen heerlijk gegeten op het terras aan de Voldersgracht. Er ligt ook… … Lees verder »

  • Kerkstraat -23-24 22
    2611GX
    Delft

  • 015 2142206


Top