1. Home
 2. est_her
 3. Recensies van est_her
Recensies van est_her

Grote Tegenvaller! Wij hadden onze vier jarige trouwdag te vieren en gingen in een romantische stemming naar Portobello om dit te vieren.… … Lees verder »

 • Vriesestraat 39
  3311NN
  Dordrecht

 • 078 6146050


Het beste restaurant van Dordrecht Inmiddels heb ik al drie keer gegeten bij dit heerlijke visrestaurant. De eerste keer was het uitmuntend,… … Lees verder »

Gewoon goed Mijn schoonouders namen ons mee uit eten bij dit goede restaurant. We hebben er heerlijk gegeten in een gezellige omgeving. Ik… … Lees verder »

Gezellig en niet te duur We waren bij mijn schoonouders in Putten (waar ze op vakantie waren) en we belandden 's avonds in dit gezellige… … Lees verder »

Stijlvol en lekker eten in een gezellig restaurant De inrichting is gezellig, de bediening is vlot en heeft kennis van zaken. (heel belangrijk… … Lees verder »

Aan de prijzige kant voor een eetcafe (120 piek voor zn tweetjes), maar orginele receptuur en redelijk lekker eten. … Lees verder »

Lekkere Pizza's, snelle bediening! We waren drie jaar getrouwd en om dat te vieren gingen we een dagje Amsterdam doen, omdat we elkaar daar voor… … Lees verder »

 • Reguliersbreestraat 43
  1017CM
  Amsterdam

 • 020 6246041


Top