Van deze Thaise Deegbalkjes , is het recept gemaakt voor 10 personen. Heerlijk als een tussen gerecht.

HALLO IK BEN ALIDA U BENT VAN HARTE WELKOM OP MIJN PAGINA.
Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Vorige week zijn we al op donderdagmorgen vertrokken voor een lang weekend naar Hoenderloo, (Ben's dream de Rimboe). Een vriend van ons heeft daar een huisje gekocht en er moest een keuken…
Lees verder
Dit storm en waai, Maar het geeft niks.. In deze digitale tijden van nu, Hoeven we ons niet te vervelen. Groetjes Deon
Lees verder
Snapshot So eenvoudig is die lewe nie Ons draai almal om ons eie as En vergaar die feite des lewens Mop dit weg in die afvoer-pyp En gaan verder En verskyn dan weer met 'n nuwe…
Lees verder
Van deze lekkere Thaise Deegbakjes kan je met dit recept er 10 maken. Heerlijk als tussendoortje of als een bijgerecht. … Lees verder »
Heerlijke Walnotentaart, als de lekkere trek voor bij de koffie. … Lees verder »
Een lekker en gezond hapje voor bij een drankje, of zomaar een tussendoortje. … Lees verder »
Béchamelsaus Het verschil tussen Béchamelsaus en Veloutésaus is dat voor de Béchamelsaus als vloeistof altijd melk,eventueel met room, wordt gebruikt. De dikte van de saus wordt evenals bij de Veloutésaus bepaald door het doel waarvoor de saus is bestemd.Van beide sausen zijn veel andere sausen te maken, bijvoorbeeld kerrie-, tomaten- en peterseliesaus, maar ook mosterd-, boter en stroopsaus. … Lees verder »
Venkel op deze manier bereid is ook uitstekend geschikt als voorgerecht. … Lees verder »
Artisjokken met Champignonsaus
Garneer een fijne vleesschotel eens met deze gevulde Artisjokken. … Lees verder »
GEBAKKEN TONGFILETS MET SINAASAPPELBOTER;
Een heerlijk en gezond gerecht dat je echt eens moet proberen! … Lees verder »
Gestoomde Viscurry is een van de Thaise Gerechten,die gezond en lekker is.Gemaakt van vis die niet wordt bedreigd,door overbevissing. … Lees verder »
Forel in Tomatensaus,is forel op z'n Italiaans,langzaam gaar gemaakt in tomatensaus. … Lees verder »
Mont Blanc is een Kastanjedessert,
gegarneerd met slagroom en gekonfijte kastanjes. … Lees verder »
Deze pittige salade is heerlijk bij allerlei hoofdgerechten-
ook bij een runderlapje of biefstukje.
Garneer met stukjes tomaat en flinterdunne komkommer. … Lees verder »
De zeeman eet graag brood bij deze omelet,
maar ook macaroni, rijst of gekookte aardappelen met botersaus passen er goed bij. … Lees verder »
Deze Japanse salade smaakt uitstekend bij een rijstgerecht.
Er zijn ook reeds geroosterde sesamzaadjes te koop, zodat deze bewerking thuis achterwege kan worden gelaten. … Lees verder »
Een aardig ogend voorgerecht dat ook bij de lunch kan worden geserveerd. … Lees verder »
B'STILLA kan ook gemakkelijker worden gemaakt! Gebruik ipv verse kip een kant-en-klaar gebakken kip.
Maak bouillon van bouillonblokjes,en voor filovelletjes bv bladerdeeg.
U moet in dat geval de vellen laten ontdooien,de randen aan elkaar plakken met water en de vellen vervolgens dun uitrollen.
Gebruik één uitgerold vel voor de onderkant en één voor de bovenkant.Een lekker Marokkaans recept! … Lees verder »
De streek Orense, waarvan dit recept afkomstig is, ligt in de bergen van Calicié.
Op de bergweiden graast een groot aantal schapen, vandaar dat in die streken veel gerechten van schapevlees en lamsvlees worden gegeten. … Lees verder »
Tip bij dit recept:Basmatirijst en sojasaus zijn hier erg lekker bij. … Lees verder »
De rode currypasta in dit recept,wordt veel in oosterse keukens gebruikt.Met name in Thailand,de meeste gerechten zijn gebaseerd op rode,geel of groene curry's.Deze mengels zijn samen gesteld uit rode pepers,knoflook,uien,sojaolie en garnalenpasta.Rode currypasta past heel goedbij rode groente en vlees,terwijl groene heel goed samengaat met groene groente en de gele met vis en gevogelte. … Lees verder »
Heerlijk weer eens wat andere soep.
De kokos geeft er een aparte smaak aan.
Moet je echt eens proberen. … Lees verder »
Chorizo is een Spaanse knoflookworst die in deze scotel wordt verwerkt.Er zijn twee soorten verkrijgbaar.De ene wordt gemaakt met rundvlees,varkensvlees,rode pepers en knoflook.Deze wordt altijd meegekookt in stoofschotels.De andere soort chorizo bestaat uit ??n soort vlees.Deze wordt gemaakt van varkensvlees,rode peper,knoflook en veel peper.Het kenmerkende van deze laatste worstsoort is,dat deze altijd gerookt of gedroogd wordt gegeten.Een speciale,zeer smakelijke chrizo-soort is bijvoorbeeld de Salchochon. Deze Spaanse knoflookworst is zowel in Nederland als in Belgi? in speciaalzaken te koop. … Lees verder »
zwollenaartje heeft nog geen restaurantrecensies.
zwollenaartje heeft nog geen artikelen geschreven.