Hallo mijn naam is Thea en ik ben getrouwd met Wim.
Wij hebben twee dochters die allebei de deur uit zijn ik heb dus tijd genoeg om met mijn hobby,s bezig te zijn
Ik kook regelmatig ook bij andere op inductie maar ik vind gas nog altijd het beste voor lekker koken. Als het kan zou ik een gasstel met een wokbrander erbij nemen, dit is heerlijk om te koken en…
Lees verder
ik was nog niet klaar. Veel succes met je keuze, ik ben reuze benieuwd dus laat je weten wat het is geworden? Groetjes, Christel
Lees verder
Hierin kan ik je niet adviseren want ik kook al heel lang op gas, wel met veel plezier trouwens. Heb een tijdje elektrisch gekookt maar gas heeft de voorkeur. Ook ligt het aan de keuken. Is deze…
Lees verder
ik kook, sinds ik een paar jaar geleden verhuisd ben, op inductie. IDEAAL... ik zou niet anders meer willen. er is 1 maartje... ik heb gewoon de standaardmaat (gaan met moeite 4 pannen op); als ik…
Lees verder
Heerlijk bij garnalen of krab … Lees verder »
Spaanse tapa … Lees verder »
Verukkelijk italiaans voorgerecht … Lees verder »
Heerlijke Italiaanse salade … Lees verder »
Heerlijk vis schoteltje voor de slanke lijn … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Voor iedereen die graag iets scherps eet,moet U beslist bij de volgende grill-party deze verrukkelijke saus op tafel zetten.
Zorg wel voor bier want dat blijkt achteraf vaak nodig!!! … Lees verder »
Deze saus smaakt overal bij of het nu vlees of gevogelte is … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Deze kebab wordt aan een draaispit gerooserd en iedereen krijgt een portie … Lees verder »
… Lees verder »
Dit vlees is een delicatesse als het op houtskoolvuur wordt geroosterd … Lees verder »
Tegenwoordig wordt een chateaubriand altijd gerekend voor twee personen.
Dit mooie stuk vlees dient gesneden te worden uit het midden van de haas en mag niet minder wegen dan 400 g .
Meer dan 500 g is ook niet aan te bevelen omdat dan de baktijd te lang zou duren. … Lees verder »
Deze zelfgemaakte worstjes komen oorspronkelijk uit Servie waar ze in het open veld op kleine houtskoolvuurtjes worden geroosterd.Een eenvoudiger manier is even braden in wat zeer hete olie.De smaak is erg goed en haast niet te onderscheiden van geroosterde worstjes,maar je kunt ze natuurlijk wel grillen bestijk ze dan eerst met wat olie … Lees verder »
… Lees verder »
wimkoor heeft nog geen restaurantrecensies.
wimkoor heeft nog geen artikelen geschreven.
wimkoor volgt nog geen andere Smulwebbers.