Je recept met cantharellen en pasta is recept van de dag.Gefeliciteerd. Ook als het niet zo was had ik het recept meegenomen. Bedankt en groetjes. Anna.
Lees verder
CULINAIR AAN HUIS haalt de pers!!!(Marianne Oud) Dagblad de Gooi en Eemlander toont belangstelling voor Culinair aan Huis ! In de editie van vandaag werd een leuk spontaan artikel geplaatst !…
Lees verder
hallo wild,zal ik maar zeggen;je frambozentaart was heerlijk en mooiiii van kleur. gr john
Lees verder
Bedankt voor het meenemen van het recept voor"Scampi met geitenkaas in komkommer"Fijn dat je het even hebt aangegeven.Als je het maakt, wens ik je smakelijk eten !Groetjes,
Lees verder
Lekkere vegetarische saté, hier thuis al een poosje populair. … Lees verder »
Het idee van dit klassieke gerecht is om het vlees sappig te houden maar het velletje krokant te krijgen ... daarnaast krijgt de kip een heerlijke subtiele kruidensmaak mee … Lees verder »
Een echte Chinese manier om vet varkensvlees (spek) te bereiden: dubbelkoken om het vet kwijt te raken, vervolgens stoven in een pittige saus. … Lees verder »
De Grieken maken overal Keftedes, balletjes/burgers, van. Ik heb ze gegeten van vlees, krab, courgettes en , zoals in dit recept, linzen. … Lees verder »
… Lees verder »
Een hutspot met veel wortelen en gestoofd in zelfgemaakte bouillon … Lees verder »
Lekker voorgerecht met heerlijke makreel … Lees verder »
Het valt niet mee om een lekkere kant-en-klare hamburger te vinden. Vaak proef je meer kruiden dan vlees, of je houdt na het grillen een armzalig gekrompen schijfje over die drijft in een plas gesmolten vet. Een goede hamburger smaakt naar `beef` ! … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een lekker paddestoelgerecht voor de herfst. … Lees verder »
Een wat meer exotische versie van deze klassieker. … Lees verder »
Lekker brood als bijgerecht of bij tapas … Lees verder »
Voor echte bouillabaisse heb je middellandse zeevis nodig. Maar met noordzeevis krijg je ook een mooi resultaat. Neem wel soorten met een uitgesproken smaak, want de soep moet naar vis smaken en de overige smaken mogen niet overheersen. Pas daarom op met het toevoegen van teveel kruiden en groenten zoals venkel. In een echte bouillabaisse hoort geen wijn en ook geen schaaldieren. Door de filets apart in de soep te pocheren drogen ze niet uit en behouden ze een fijne smaak. Oorspronkelijk echter werden hele vissen gekookt en daarna uit de soep gehaald. … Lees verder »
Een heerlijk zomers, licht dessert ! … Lees verder »
… Lees verder »
Lekker bijgerecht voor Griekse maaltijden … Lees verder »
Specialiteit van Corfu: gestoofd rundvlees in friszure kruidensaus … Lees verder »
Griekse gehaktballetjes, compleet recept met variaties. Mezze of hoofdgerecht. … Lees verder »
Ok, de zoveelste op de site. Maar deze is erg lekker. … Lees verder »
wild04 heeft nog geen restaurantrecensies.
wild04 heeft nog geen artikelen geschreven.
wild04 volgt nog geen andere Smulwebbers.