Hoi ik ben Desiree en ik kijk graag naar kookprogramma`s, en als ik de tijd heb probeer ik ook graag nieuw recepten uit.
Leuk om te horen Desirée dat de zalm in de smaak is gevallen. Dank je wel voor je reactie. Groetjes, Petra Wiggers
Lees verder
Bedankt Desirée voor het meenemen van mijn recept Aziatisch-gemarineerde-zalmfilet-uit-de-oven-snel-en-slank. Ik hoop dat je zalm lekker vindt. Groetjes, Petra Wiggers
Lees verder
smakelijk met de mosselsoep....
Lees verder
Hoi Desiree, dank je wel voor het meenemen en je reactie bij mijn Oosterse-rijst-met-broccoli-en-garnalen. Groetjes, Petra
Lees verder
Voor dit recept heb ik een flespompoen gebruikt, geschild en in blokjes gesneden, en 1 zakje zuurkool goed uitgeknepen.
Mijn man en ik waren een beetje sceptisch over de ingredienten bij elkaar maar we hebben gesmuld en gaan dit zeker vaker eten. … Lees verder »
… Lees verder »
Dit recept heb ik meegenomen van Dinner Times en het is van Valentina Harris uit het kookboek:Zonnige buitengerechten uit Italie. … Lees verder »
Dit recept komt uit het Plus keukenblad en is een beetje aangepast aan onze smaak.
Het is eigenlijk een voorgerecht voor 4 personen, maar wij hebben het met ons tweeen gegeten als hoofdgerecht. … Lees verder »
Deze saus is lekker bij de macaronicake. … Lees verder »
Dit recept heb ik bij Life and Cooking gezien. … Lees verder »
Dit recept komt uit mijn kookboek:Soep, een onbegrensd gerecht. … Lees verder »
Deze uit Bretagne afkomstige vissoep is eenvoudig en lekker. Het beste is natuurlijk vis zo uit de zee te gebruiken.
Zorg er in ieder geval voor dat de vis vers is en bent U daar niet zeker van, gebruik dan diepvriesfilets. … Lees verder »
Gemaakt met verse knoflook … Lees verder »
Dit recept heb ik uit een tijdschrift gehaald, maar ik weet niet meer welk. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een recept van de weightwatchers, dat mijn moeder al 25 jaar 1 keer per week maakt.
En het is echt lekker. … Lees verder »
Dit recept komt uit het kookboek"De rijkdom van groenten", van Elisabeth Scotto. … Lees verder »
Dit recept komt uit het kookboek"De rijkdom van groenten",van Elisabeth Scotto. … Lees verder »
Dit is een broodpudding met kersen en is zowel warm als koud heel lekker. … Lees verder »
Lekker toetje … Lees verder »
… Lees verder »
Groene paprika's gevuld met rijst en vis. … Lees verder »
In Shakespearestijd kookte men veel met bloemen. De recepten bleven bewaard en zijn tegenwoordig weer in de belangstelling, maar wel enigzins veranderd en aangepast aan onze tijd. … Lees verder »
wideciro heeft nog geen restaurantrecensies.
wideciro heeft nog geen artikelen geschreven.