1. Home
  2. Community
  3. wegrestaurant

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over wegrestaurant  Stuur een bericht



________________________________________





Deze pagina is bedoeld voor beginners in de Hollandse Bourgondische keuken en is geinspireerd door mijn koks opleiding aan de Culinaire Vakschool in Groningen en natuurlijk mijn eigen ervaring in techniek en smaak. Gebaseerd op de eenvoudige wegrestaurant en scheeps kombuis.~ THUIS IN JOU KOMBUIS



Ja, di;t klink mischien raar, maar ik ben Zuid-Afrikaner die Hollandse mensen nu een kooklesje wil gaan leren over de Hollandse pot..ha ha!. NEE hoor! Deze pagina is bedoeld om een basis te leggen voor beginners in de keuken. Onderwerpen als warenkennis en hygiene en samenstelling van een drie-gang menu, zal bespreekt en samengesteld worden.. Ook de bakkerij en hoe je jouw eigen verschillende soorten broodjes en brood kunt bakken en gebakjes samenstellen wordt bespreekt. En hoe je kan letten op kwaliteit vlees, vis en groenten en produkten in het algemeen word bespreekt. En natuurlijk nog veel meer word uitgediept! Ik bezeft ook dat deze recepten 15 jaar geleden geschreven is zo wij kunnen een 1/4 van de vetstof met koken wel afhalen. Maar laten wij nooit de Hollandse Pot op Weg vergeten.

Alle recepten zijn voor 2 personen. Mijn ander paginas zijn:

deonart en
suid-afrika

Toen ik in 1982 voor het eerst in NL woonde, werkte ik voor twee jaar in mijn schoonvader zijn bakkerij alvorens ik prof.-kunstenaar werd.

Over wegrestaurant  Stuur een bericht
zalm
zalm
tong
tong
wijting
wijting
Tarbot
Tarbot
snoekbaars
snoekbaars
schelvis
schelvis
schol
schol
schar
schar
paling
paling
mosselen
mosselen
kabeljauw
kabeljauw
haring
haring
forel
forel
1snoek
1snoek
Patentbloem zeef en met krabbetje een kuil maken

Water in kuil doen.

Water in kuil doen.
Deeg kneden en opbollen
Deeg kneden en opbollen
Harde boter op deeg leggen
Harde boter op deeg leggen
Bladerdeeg tot evoloppe vouwen
Bladerdeeg tot evoloppe vouwen
Bladerdeeg in drieen vouwen
Bladerdeeg in drieen vouwen
Bladerdeeg in vieren vouwen
Bladerdeeg in vieren vouwen
Bladerdeeg is klaar.

Moet nu tenminste een half uur in koelkast rusten.

Moet nu tenminste een half uur in koelkast rusten.
Stamper

voor maken van stamppotten

voor maken van stamppotten
pureeknijper
pureeknijper
Borger

een klassieke aardappel voor vele toepassingen te gebruiken

een klassieke aardappel voor vele toepassingen te gebruiken
Primura
Primura
furore
furore
Eigenheimer
Eigenheimer
Eersteling
Eersteling
Bintje
Bintje
Bintje
Bintje
Mijn Koksmes
Mijn Koksmes
OP WEG

wegrestaurant en schepskombuis

wegrestaurant en schepskombuis
Wegrestaurant
Wegrestaurant
Bekijk alle recepten van wegrestaurant
  • KOOKCLUB2006
    151 leden
Bekijk alle kookgroepen van wegrestaurant
Bekijk alle artikelen van wegrestaurant
Top