Hallo, Ik ben Sjoerd D. Kooistra, ben eigenaar van een bedrijf in luxe particuliere catering en het organiseren van kookateliers. Naast deze activiteiten werk in part-time als zelfstandig werkend kok & ontwerp en maak ik exclusieve bruidstaarten. meer weten? www.uwgastheer.nl
veel succes beste smullie marc
Lees verder
er is maar een Sjoerd Kooistra en dat ben jij :-) Ik heb die andere Sjoerd ook eens ontmoet, maar daar waren zoveel mensen bij aanwezig zodat ik me geen oordeel kan vellen. Volgens de verhalen die…
Lees verder
Lees verder
Interressante pagina heb je. Ook een bekende naam trouwens, ben je familie van DE Sjoerd Kooistra? Ik hoef je verder niet uit te leggen wie dat is, want iedere horeca-geinterreseerd mens weet dat…
Lees verder
Makkelijk te maken zalmterrine, zeer geschikt voor zomerse buffetten en picknick's … Lees verder »
… Lees verder »
Een vegetarisch hoofdgerecht … Lees verder »
Een griekse specialiteit, maar nu zonder lange bereidingstijden. … Lees verder »
Een snelle, niet al te moeilijke taart, te gebruiken als dessert … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een heerlijk recept om je eigen lasagnebladeren te kunnen maken. … Lees verder »
Lekker laat, dit recept. Dat is om vast te verlangen naar het volgende aspergeseizoen. … Lees verder »
Een smaakelijk tapa met een limoenmayo … Lees verder »
Een lepelamuse … Lees verder »
Een perfecte combinatie van pure chocolade a la haute cuisine en traditionel griesmeel … Lees verder »
Een zomerse "luxe" salade … Lees verder »
Kalkoenfilets gevuld met Brie/Port salut/Munster … Lees verder »
Een moeilijk recept wat voor de volle 100 % eigen uitvindwerk is. Er kunnen daarom nog wel wat foutjes inzitten wat betreft oventijden en dergelijke. … Lees verder »
… Lees verder »
Aardappels uit de oven met kummel en zeezout. … Lees verder »
… Lees verder »
Appel uit de oven met bladerdeeg … Lees verder »
… Lees verder »
19-11-2009 | ...met enige argwaan afgereisd naar Pieterburen, na het lezen van enkele recenties is het toch wel wat lastig niet al te kritisch te zijn.
Het…
29-03-2001 | Cullinair genot in Groninger sferen! Ook deze keer zijn Jan en Theo er weer in geslaagd om ons te verwennen op een manier waar wij (hoe vaker…
vmc volgt nog geen andere Smulwebbers.