Table { background: http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=gif&img=20041124075947.gif} th { background: http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=gif&img=20041124075947.gif> } td { background: http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=gif&img=20041124075947.gif> }
table, th, td
{
color:#230468; font-family: Comic Sans MS
}
b, strong, a
{
color:#230468
}
Hoi, ik ben Viviane en dit is mijn tweede pagina op Smulweb.
Hier kunt u uw keuze maken uit meer dan 1000 overheerlijke, smakelijke visgerechten. Maak het u gemakkelijk. Surf en snuffel maar op deze pagina en vis alvast wat lekkers op!
Vifke′s smulpagina′s
Mijn smulpagina′s op een rijtje
body {
scrollbar-3d-light-color:#2E7B99;
scrollbar-arrow-color:#85CB8D;
scrollbar-base-color:#85CB8D;
scrollbar-dark-shadow-color:#2D7C9A;
scrollbar-face-color:#2D7C9A;
scrollbar-highlight-color:#2D7C9A;
scrollbar-shadow-color:#85CB8D;
}
Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Ik wens al mijn vrienden en volgers op Smulweb hele gezellige en smaakvolle Kerstdagen en een super 2015. Ik wi hiermee ook iedereen bedanken voor de lekkere recepten, leuke meldingen, het favoriet…
Lees verder
Lekker voorgerechtje voor 4 pers. … Lees verder »
Aperitiefhapje voor 4 pers, … Lees verder »
Voor 4 personen - lekker bij Op het vel gebakken roodbaars … Lees verder »
Een makkelijk eenvoudig 'vis-eenpansgerecht' in de magnetron. Het is een soort stoofpotje van een visbereiding op een bedje van groenten en kruiden. Om het verschil in gaartijd tussen de groenten en de vis op te vangen, worden de groenten eerst een paar minuten gegaard voor de vis erbij wordt gevoegd. - voor 4 personen -Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 20 minuten … Lees verder »
Lekker eenvoudig;
De pladijs is een heerlijke vis, arm aan calorie?n en bijzonder rijk aan culinaire mogelijkheden. … Lees verder »
Snel-klaar recept;
4 personen; bereidingstijd: 15 min … Lees verder »
De fijne smaak van de staartvis, asperges en broccoli wordt heerlijk ondersteund
door de frisse en pittige citroensaus.
voor 4 personen; bereidingstijd: 20 min (voorbereiding: 8 min; bereiding 12 min) … Lees verder »
Voorbereiding: 10 min. Bereiding: 5 min. + 40 min. in de oven … Lees verder »
Bereidingstijd: 30 minuten ; voor 8 personen; … Lees verder »
Krijg je vrienden over de vloer en weet je niet wat gekookt?
Maak er eens een tapasavondje van en serveer je eigen
versie van huevos con anchoa (eitjes met ansjovis).Koude Baskische pintxos (tapas): … Lees verder »
Krijg je vrienden over de vloer en weet je niet wat gekookt?
Maak er eens een tapasavondje van en serveer je eigen versie van de klassieke calamares fritos (gefrituurde inktvisringen) Warme tapa: Buen provecho! … Lees verder »
Voor 10 rolletjes … Lees verder »
Wanneer u vis in de magnetron klaarmaakt wint u meer dan alleen tijd. U wint ook aan natuurlijke smaak en eigen aroma van de vis, want de bereiding in de magnetron vergt minder of vrijwel geen vetstoffen en minder zout en kruiden.voor 4 pers., Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 10 minuten
; U kan dit gerecht heel bijzonder maken door aan de marinade een eetlepel gedroogde vlierbloesems toe te voegen of enkele blaadjes rozemarijn, tijm en lavendelbloempjes. … Lees verder »
Je mag eindeloos varieren met de groenten. Laat je leiden door je humeur … Lees verder »
lekker met aardappelpuree of rijst.
voor 4 pers. … Lees verder »
Voor 2 personen … Lees verder »
Mediterraans: Fijne laagjes aardappelschijfjes, ansjovis, aubergines en zongedroogde tomaten, met tussen elk laagje enkele versnipperde basilicumblaadjes en wat Parmezaanse kaas. Hoofdgerecht bereidingstijd: 30 minuten; 2 personen
… Lees verder »
Coulis van butternut pompoen en Parmezaanse kaas … Lees verder »
- voor 4 personen - een gerecht van chef Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet in Brugge. Voorbereiding: 30 minuten
Bereiding: 40 minuten
Marineren: 2 uur … Lees verder »
viske___ heeft nog geen restaurantrecensies.
viske___ volgt nog geen andere Smulwebbers.