Ik kook graag. Verzin weinig recepten zelf, maar op smulweb verzamel ik alle recepten die ik ooit gemaakt heb... en die succesvol waren tenminste...
Hallo, Volgens mij ben je terug van weggeweest op Smulweb. Ik was je nog niet eerder tegen gekomen. Welkom terug dus. Ik vond 2 lekkere receptjes van witlofschuitjes en die heb ik op mijn webgroep…
Lees verder
Hi Gisteren je recept Zarzuela de pescados gemaakt voor een groep vrienden. Iedereen vond het heerlijk. Ik zal het zeker nog een keer maken! Ciao from New York, New York
Lees verder
Van harte met je recept van de dag. Het lijkt me lekker en ga het van de week uitpro beren. Ik snijd de pepers altijd met zaadjes in smalle stukjes, vind pittig lekker. Groetjes, van Will
Lees verder
Lieve smullers,Ga jullie een geweldige en gezellige week toe wensen. Met heerlijke recepten en gezellige etentjes.GENIETEN!!!! Heel veel liefs Doe er een leuk eenvoudig receptje bijAndijvie…
Lees verder
Een heerlijk toetje met maar 7 ingrediënten met laagjes van krokante koekkruimels, romige monchou vulling en kersen in saus. … Lees verder »
Lekkere kleine cheesecakejes met cranberry topping voor de high tea. … Lees verder »
Leuk als feestelijk kerst voorgerecht: broccolisoep met een laagje opgeklopte melk en zoute pancetta kruimels. … Lees verder »
Kalkoen en paddenstoelen in een knapperig jasje van filodeeg, heerlijk voor tijdens Kerst. … Lees verder »
Serveer een lekkere trio van vis als voorgerecht bestaande uit een garnalen tartaar, krabsalade en een zalmbonbon. … Lees verder »
Sangria maken? Dat is een stuk gemakkelijker dan je denkt! … Lees verder »
Geluk in een glaasje! Voor deze heerlijke no bake mini-cheesecakes heb je de oven niet nodig. … Lees verder »
Maak sangria deze keer met witte wijn en fris. Snijd verse ananas en nectarines voor erin. … Lees verder »
Nasi goreng is de perfecte manier om oude rijst op te maken. Deze klassieker is namelijk het lekkerst met rijst die een dag oud is. Heb je geen restjes rijst, maar wel enorme zin in gebakken rijst? Kook de rijst dan zoals aangegeven op de verpakking en spreid dan uit op een bakplaat om helemaal af te laten koelen voordat je het bakt. Om de rijst goed te bakken kun je dit gerecht beter in kleine hoeveelheden maken. Wil je het verdubbelen? Bak de rijst dan in twee delen, anders gaat de rijst stomen en wordt hij zompig. … Lees verder »
Dit gerecht staat bij elke buurtchinees op de kaart maar is dan in mijn ogen vaak veel en veel te zoet. Daarom kun je hem maar beter zelf thuis maken, dan kan je zorgen dat het zure aspect van dit kippetje ook goed naar voren komt. Als je de perfecte balans te pakken hebt, is dit echt een topgerecht. Bovendien kun je dit makkelijke en snelle recept nagenoeg maken met producten uit de voorraadkast. Heb je geen paprika voorhanden wees dan creatief met wat je wel hebt. Dit recept voor zoet-zure kip is ook lekker met wat knapperige sugar snaps of stukjes sperziebonen. … Lees verder »
Dit recept komt uit Boodschappen Magazine nr. 6 van 2017 … Lees verder »
Pruimentaart met verse pruimen? Geniet er maar van zo lang het nog kan! … Lees verder »
Het is lente! Dat mag gevierd worden in het zonnetje met een frisse cocktail. Cheers! … Lees verder »
Lekkere cheesecake, door de geitenkaas toch weer anders. … Lees verder »
Voordeel van een traybake? Alles kan bij elkaar op een plaat en dan schuif je 'm hup zo de oven in. … Lees verder »
Cake als ontbijt! Als dat geen verwennerij is.... Er komt geen suiker aan te pas, en toch is dit een zoete start van je dag. Dat komt door de rijpe bananen, dadels en speculaaskruiden. Even de oven in en je kunt genieten van deze lekkere ontbijtcake! … Lees verder »
Cake als ontbijt? Met deze muffins mag dat! … Lees verder »
De beroemde salade met als extraatje; limabonen. Extra lekker! … Lees verder »
Heel makkelijk, super lekker en lekker licht. Ideaal voor een meer-gangen diner. … Lees verder »
Makkelijk, maar erg lekker. … Lees verder »
victorv heeft nog geen restaurantrecensies.
victorv heeft nog geen artikelen geschreven.
victorv volgt nog geen andere Smulwebbers.