Heb negen jaar in het buitenland gewoond en daar heel wat smaken en ideeen opgedaan.
als je even zegt over welk recept het gaat dan kan ik je helpen.wij hebben voor volgend jaar alweer een paar dagen normandië geboekt.wat een heerlijke streek.prettige zondag.sandra
Lees verder
Tof te horen dat de recepten jullie bevielen ! ik geef je ons kerstmenu voor dit jaar , dat ik klaar zal maken voor de kinderen en de kleinkinderen ! Het accent dit jaar ligt in het feit dat de…
Lees verder
Veel succes met het recept ! Ik wens jullie alvast een fijn en zorgeloos weekend toe ! tot smullens
Lees verder
ik kwam zomaar even bij je kijken groeten, Heleen
Lees verder
Zelf gemaakt en boordevol smaak en vitaminen. … Lees verder »
Veelzijdig te gebruiken recept : als bijgerecht bij varkens- of lamskarbonaatje (provencaals gekruid) of als onderdeel van familie/barbecue festijn. Heel goed (dag) vooraf te maken. … Lees verder »
Smakelijk 'lichtgewicht' gerecht … Lees verder »
Lekker kruidig aziatisch (Maleisie) recept
(en het zelf maken van een kruidenpasta/mengsel is veel gezonder dan de veel te zoute kant en klare mengsels) … Lees verder »
Een lekker, gezond gerecht en vrij snel klaar te maken (en maak zelf je kruidenmengsel/pasta zonder teveel zout zoals in kant en klare verpakkingen). … Lees verder »
Lekker en makkelijk te maken schoteltje uit de 'nieuwe Peruaanse keuken' … Lees verder »
Uit de "nieuwe Peruaanse keuken" … Lees verder »
Heel simpel … Lees verder »
Rijst met engelenhaar en rozijnen (en met een mooi kleurtje op tafel) … Lees verder »
Prima combinatie : kip met fruit. Ook echt een recept om zelf mee te experimenteren. … Lees verder »
Kreeg van Sint een prachtig Latino-gevogelte kookboek cadeau : het 'opent' met het favoriete kiprecept van Frida Kahlo waarmee zij zo'n 60 tot 70 jaar geleden met 'pasion, color y sabor' haar echtgenoot Diego Rivera aan de eigen tafel wilde houden. Zie voor nog wat toelichting het blokje met de serveertips. … Lees verder »
Smaakvol ovenschoteltje als bijgerecht … Lees verder »
Liefhebber van kaneel? Probeer dan dit kippenrecept eens. Simpel en toch speciaal. … Lees verder »
De Peruaanse wateren zijn zo rijk aan vis : dagelijks keus uit wel zo'n 15 soorten en per dag verschillend. Voor dit recept mooie stevige vis - kabeljauw, schelvis, zeewolf -te gebruiken. Hier ging de 'Ojo de Uva', of te wel druivenoog de pan in; deze 35 tot 45 cm. vis heeft inderdaad een prachtig helder donkerblauw oog en is qua smaak ook een van mijn favorieten. Stond op het menu bij Gladis Fiorella Nolivos van restaurant Brisa del Mar in Lambayeque. … Lees verder »
Stoofpotjes : je vindt ze wereldwijd, kunt er van alles van maken, zelfs van te voren zodat kruiden goed intrekken. Is ook meestal helemaal niet moeilijk. Deze komt uit de Indiaanse keuken met als basis alpaca (kleine soort lama) maar bleek ook heel goed van lamsvlees te maken. Officiele naam "Guiso de alpaca con rosti huaracino" en is van Clara Pariamachi Garcia van het restaurant La Hoja Sagradra uit het plaatsje Huaraz in de Andes. … Lees verder »
Super snel te maken en echt bijzonder … Lees verder »
Kip met een schots tintje. … Lees verder »
Mooi lekker ovenschoteltje. … Lees verder »
Zacht en subtiel van smaak. Makkelijk klaar te maken. … Lees verder »
Kreeg ik gisteren op mijn bordje. Met zalm kan het dus ook heel goed! Heel makkelijk en snel klaar te maken. … Lees verder »
vanhooidonk heeft nog geen restaurantrecensies.
vanhooidonk heeft nog geen artikelen geschreven.
vanhooidonk volgt nog geen andere Smulwebbers.