1. Home
  2. Community
  3. twinkerbell

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over twinkerbell  Stuur een bericht

"Zeg mij wat u eet en ik vertel wie u bent"
(F. Mauriac 1885-1970)Ik lees kookboeken als waren het romans, ook kook tijdschriften vind ik heerlijk om te lezen, de Good Food bijvoorbeeld, de Allerhande en de Boodschappen. Kookprogramma`s op tv mag ik ook graag kijken, de BBC is mijn favoriet, maar ook `Life and Cooking` vind ik steeds leuker!
Verder hou ik van lezen, een film kijken maar een leuke serie kan ik ook waarderen (Providence of Ally McBeal), lekker uit eten gaan, een beetje fröbelen, luieren en op vakantie gaan.Wat ik graag op SmulWeb doe is het lezen van restaurant recencies, en ze ook zelf plaatsen, ook het lezen en maken van produkt en winkelrecensies. Recepten ook wel maar in een wat langzamer tempo.Ik heb een ontzettend lieve vriend (Hildo) en kook dan ook graag voor hem, hij kookt ook graag voor mij en kan het ook goed. Maar vaker en liever helpt hij me, hij kan snijden en hakken als de beste!

Hobbies en interesses:


De ruimte hierboven voor "favoriete keukens" is een beetje te beperkt voor mij, dus ik zal ze hier even allemaal opnoemen: Zuid Afrikaans, Italiaans, Indonesisch, Spaans, Grieks, Indiaas, Thais, Japans en verder alles wat lekker is...
Ik heb de recepten op mijn pagina in kleur gezet... Rood betekent een vlees gerecht (rund, lam, varken etc).
Oranje betekent een gevogelte gerecht (kip, kalkoen etc).
Blauw betekent een vis gerecht.
Groen betekent een groente gerecht.
Zwart is al het overige (taarten/toetjes/soepen/sauzen etc).
Ik hoop dat dit het zoeken voor iedereen makkelijker maakt.
Alle recepten op mijn pagina heb ik minstens een keer gemaakt. Sommige ook veel vaker. Ik probeer bij alle recepten foto`s te plaatsen!
Op dit moment hebben al 57 van de 121 recepten een foto!
Sommige recepten zijn ook zelfbedacht, maar ja misschien is datzelfde al wel eens door iemand anders bedacht en ben ik dus helemaal niet zo origineel als ik zelf denk te zijn...
Als ik een recept van iemand heb gemaakt zal ik dat altijd melden bij haar/hem, je kan er dus van uitgaan dat al mijn favoriete recepten gegeten zijn. Kom regelmatig terug voor nieuwe nieuws-items!

Over twinkerbell  Stuur een bericht
  • het_smulweb_kookboek
    108 leden
  • kookboeken
    29 leden
Bekijk alle kookgroepen van twinkerbell
Bekijk alle meldingen van twinkerbell
Bekijk alle links van twinkerbell
Top