Dit is mijn 2e pagina. Mijn andere heet Inge1956. Mijn beide ouders komen uit Nederlands Indie, maar ik ben in Nederland geboren. Mijn vader luste geen gekookte aardappelen, zodat ik met de Aziatisch keuken opgevoed ben. Als mijn vader niet thuis at, wat regelmatig gebeurde, aten we weleens stampot of ander Europese kost. Indisch en Chinees koken heb ik bij mijn ouders geleerd, maar tegenwoordig kook ik vaak Italiaans, Frans of Nederlands. Ik zit in de wijn en geef wijncursussen en importeeer wijn.
Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Romige gehakt-andijviestampot met monchou
Lees verder
Een hele fijne en gezellige week gewenst!Veel liefsIk doe er weer een lekker recept bij: Soesjes, gevuld met een vulling van zalm en monchou KLIK OP FOTO!!! Marianne Oud
Lees verder
[img_plain Gaat weer een reuzegezellig weekend worden hier!!!Geniet van de gezelligheid! EN natuurlijk stuur ik weer een lekker receptje mee!!! MARIANNE OUD
Lees verder
Ook dit gerecht heeft mijn nicht gemaakt, toen ze een thaise rijsttafel maakte. … Lees verder »
Dit hebben we bij een nicht van me gegeten. Zij had een Thaise rijsttafel. We hebben gesmikkeld. … Lees verder »
Een heerlijk frisse komkommer salade. Heerlijk bij de Thaise of Indische rijsttafel. … Lees verder »
Bij een nicht heerlijk Thais gegeten. Voor mij was dat nieuw. Meestal eet ik Indisch of Chinees als we Aziatisch eten. Ik heb ervan genoten. Garnalen vind ik helemaal erg lekker. … Lees verder »
Eigenlijk zijn dit 2 recepten, die ik vaak samen maak. Wil ik dit nog meer uitbtreiden, dan is toumis ook heel lekker erbij, maar voor een door de weekse dag eet ik komkommer erbij en natuurlijk rijst. Je kan het uitbreiden met kripiek melinjo en seroendeng.Petehbonen zijn grote bonen waarvan we alleen de erwten van eten. Ze ruiken erg sterk. … Lees verder »
Dit kan gegeten worden als tussendoor of als lunch hapje, maar ook bij de rijsttafel is het erg lekker. … Lees verder »
Hier gebruik ik vaak restant vlees voor, maar ook kan je het maken met steak. Ook wordt dit gerecht gemaakt van kippenlevertjes. Dit behoort tot een van mijn favoriete recepten. … Lees verder »
Weer een heerlijk toemis recept. In plaats van spinazie kan je ook andere groenten gebruiken. … Lees verder »
Heerlijk is dit, vooral als de tauge en peultjes nog knappeig zijn. … Lees verder »
Dit is dezelfde basis als de adijvie toemis recept. Alleen omdat je andere ingredienten gebruikt, smaakt het anders. Ook dit recept is makkelijk en snel te maken. … Lees verder »
Dit Indische gerecht is makkelijk en snel te maken en erg lekker.Dit is een van mijn vaforiete andijvie recepten, die ik vroeger zeker bijna maandelijks maakte. Je kan het varieren, door in plaats van andijvie paksoi of chinese kool te gebruiken. … Lees verder »
Dit is weer een heerlijk recept uit het kookmap van mijn moeder. … Lees verder »
Heerlijk indische vegetarisch recept. … Lees verder »
tropenkeuken heeft nog geen restaurantrecensies.
tropenkeuken heeft nog geen artikelen geschreven.
tropenkeuken volgt nog geen andere Smulwebbers.