hoi angelika, dat is lang geleden he? na een hele lange periode weg te zijn geweest, heb ik de weg naar smul weer gevonden en maak tevens ook meteen gebruik van de gelegenheid om jullie weer als…
Lees verder
Hoi Smuller,Ik kom je een fijn weekend wensen.Met hopelijk wat beter weer als vorige week.Ik stuur weer een lekker receptje mee. klik op de foto en je komt er vanzelf.Groetjes Sonja
Lees verder
Groetjes, Louise
Lees verder
Trudy
Lees verder
Vegetarisch voorgerecht … Lees verder »
Een lekker bijgercht dat uitstekend smaakt bij wildgerechten. … Lees verder »
Een festelijk gerecht, warvor je niet te lang in de keuken hoeft te staan. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Pikante saus die uitstekkend smaakt bij vis. … Lees verder »
Konijn met tomaten, wijn en rozemarijn. … Lees verder »
Een snel lunchgerecht. … Lees verder »
Je kan het zo pittig maken als je wil. … Lees verder »
Kip met een zachte roomige saus. … Lees verder »
Als ik dit gerecht maak eten wij tot wij bijna ontploffen.Dit kipgerecht kan je naar smaak pittig of zacht romig eten. Het staat binnen 15 min op tafel. … Lees verder »
… Lees verder »
Croquant geroosterd witbrood met een pikante beleg. … Lees verder »
Als Voorgerecht of borrelhapje te eten. … Lees verder »
Een van mijn favoriete pastagerechten. … Lees verder »
Een lekkere spaghettit-taart, die goed voor te bereiden is. Per portie ca. 315 cal. … Lees verder »
Lekker gerecht dat ook nog fleurig eruit ziet. … Lees verder »
Lekker kipfilets met ham, pesto en Mon Chou … Lees verder »
Lekkere stoofschotel met varkenslappen en aardappelen. In de Elzas heeft men speciale potten van aardewerk voor dit gerecht, welke naar de bakker worden gebracht, die ze dan na het broodbakken in de langzaam afkoelende oven zet. … Lees verder »
Cake met banaan, walnoten en rozijnen. … Lees verder »
toscania volgt nog geen andere Smulwebbers.