
Ton de Zeeuw is een van de meest bekende culiniair journalisten van Nederland. Op Smulweb deelt hij restaurantervaringen. Speciaal voor Smulweb gaat hij op pad en deelt elke twee weken een nieuwe restaurantervaring.
Ton heeft ruim 20 jaar ervaring met het recenseren van restaurants en is een begrip in de culinaire wereld. Naast het schrijven van recensies, kiest hij elke maand de winnaar van de recensiewedstrijd op Smulweb. Meer informatie over de maandelijkse recensiewedstrijd vind je op www.smulweb.nl/acties/.
Zijn tweede boek, Tafelen met Ton 2, verscheen eind september. Het is het vervolg op de vorig jaar verschenen eerste bundel Tafelen met Ton. In deze boeken doet hij verslag van de restaurants die hij bezoekt. Met de filosofie: "Gewone zaken en tophuizen broederlijk naast elkaar. Ze hoeven alleen maar aan mijn criterium te voldoen. Namelijk: een adresje te zijn waar ik graag eet".
17-12-2010 | Wokkelvormige kunstzuilen verrezen twintig jaar geleden in wat de jongste wijk van Waddinxveen moest gaan worden en zij lieten in al hun eenzaamheid…
02-12-2010 | De populaire en fotogenieke uitspanning De Knip, aan de Vliet in het Zuid-Hollandse Voorschoten, was ooit een scheepswerfje, later de aanlegplek van…
23-11-2010 | Van alle nieuwe zaken met een BIB-Gourmand, die Michelin ons vorige maand voorschotelde, ken de ik de meeste wel, maar er springt er…
01-11-2010 | Een plaatje van een zaak is First geworden, het door Gerrit Bruntinck gestylde voormalige Ierse eethuis aan de rand van Zeist. Een brasserie is het…