Mijn naam is Martine, ik kom uit België. Ik hou van koken, kookprogramma`s, kookboeken... De recepten die ik hier plaats zijn allemaal (meermaals) uitgeprobeerd, vaak zijn het gerechten die ik al jaren klaarmaak en die we nog steeds lekker vinden.
Victoriabaars is lekkere, graatloze vis. Ditmaal klaargemaakt zoals de Belgische klassieker paling in het groen. … Lees verder »
Door het gebruik van Solo light vloeibaar en Alpro Soya heeft deze cake een pak minder calorieën, maar hij is toch heerlijk lekker! … Lees verder »
Heerlijke stukjes wild, niet in olie maar in bouillon gegaard … Lees verder »
Heerlijke taart die er schitterend uitziet. Succes gegarandeerd. … Lees verder »
Met yoghurt, lekker luchtig en minder calorieën :-) … Lees verder »
Feestelijke trifle, met koffiesaus en Baileys … Lees verder »
Heerlijk bij wild, gemakkelijk op voorhand te maken en daarna nog even op te warmen … Lees verder »
Heerlijk receptje om het Bretagne-zomergevoel in huis te halen :-) … Lees verder »
Feestelijk cakeje, heerlijk sappig door de peer. Varieer eens van vorm (zie foto).
Tip : vervang de melk (of de helft van de melk) door calvados. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Heel eenvoudig recept, maar overheerlijk. … Lees verder »
Als je geen visvinkjes kan krijgen is dit ook lekker met zalmfilet of kabeljauwfilet. Als je geen kaas lust kan je die ook gewoon weglaten. … Lees verder »
Ipv schelvis kan je ook kabeljauw gebruiken,voeg aan de room eventueel nog een eetlepel mosterd toe … Lees verder »
Dit is een basisrecept, een eigen aanpassing aan bestaande recepten. Geef uw persoonlijke touch aan de tiramisu door iets te gebruiken wat u invalt : chocolaatjes, pistachenootjes, ...
Meng een beetje van de overgebleven oploskoffie door het mascarponemengsel, of voeg enkele druppels mokka-aroma toe voor een sterkere koffiesmaak. … Lees verder »
De vulling is heerlijk :-) … Lees verder »
Lekker met gekookte natuuraardappelen, frietjes of tagliatelli … Lees verder »
Heerlijk op de bbq, maar kan in de winter ook gewoon in de oven. … Lees verder »
Heerlijke stoofschotel met lam. Je kunt ook groenten weglaten, of eventueel andere gebruiken (let wel op de gaartijd en voeg de hardste groenten eerst toe). Je kunt ook de helft geuze en de helft bouillon gebruiken, dat verzacht de smaak een beetje. … Lees verder »
Lekkere cake om de rabarber uit de tuin te verwerken … Lees verder »