Franse groeteschotel

Toscaanse-linzensoep-of-zuppa-di-lentichie-met-parmezaanse-kaas. Dank je wel Suzy voor het meenemen en je reactie bij mijn recept. Het is een super lekkere soep. Wij hebben er echt van gesmuld.…
Lees verder
Dagelijkse kost van Jeroen Meus … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Met dit zuiders of mediterraans gerecht brengen we de zon en het vakantiegevoel in huis. Navarin is oorspronkelijk een ragout van schapenvlees met aardappelen en/of groenten, wij serveren het met konijn. Heerlijk! … Lees verder »
`Gegrilde kippenlapjes met rucola en Parmesan salade`, een eenvoudig en snel barbecuegerecht van chef-kok Damien Vanderhoeven van ′Restaurant Le Coriandre′ in Brussel. … Lees verder »
Lekker slaatje als je overschot hebt van gebraden kip.... … Lees verder »
De sint-jakobsschelp is een gastronomische specialiteit die erg gewild is voor het melkwitte vlees dat rijk is aan ijzer. In Nederlandse restaurants wordt vaak de Franse benaming `Coquille St-Jacques` gebruikt. … Lees verder »
Verwen je gasten met een overheerlijk voorgerechtje, dat past bij dit
seizoen en ondanks een iets langere
bereiding lang niet moeilijk is. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Ik denk dat dit ook lekker is met gemalen speculaas.... … Lees verder »
… Lees verder »
Dit is een lekker gerecht voor als je weinig tijd hebt, ook kinderen lusten graag
zalm uit blik, zo leren ze vis eten
Ik heb altijd blikken zalm in huis en de rest van de ingredienten heb je ook altijd bij de hand. … Lees verder »
Thema :
Cool, fish man ! Visgerechten voor het jonge volk … Lees verder »
Noordzeetong is een smakelijke vis. Na het paaiseizoen, vanaf juli tot december, is hij op zijn best. … Lees verder »
Zeeduivel wordt ook lotte of staartvis gedoopt. Een eigenzinnige vis met een enorme kop en een heerlijke staart. Niet alleen de staart maar ook de wangen van de zeeduivel smaken heerlijk. Deze zijn apart te koop en kosten heel wat minder dan de staart. … Lees verder »
De tandoori van konijnenbout is ook erg lekker met een frisse salade of je kunt er een mengeling van roergebakken groenten bij serveren. … Lees verder »