
Zoals we in onze vorige oproep voor Kerstrecepten al hebben vermeld gaan we een extra beroep doen op onze Kookclubleden. In een kort tijdsbestek vragen we jullie recepten voor een menu-onderdeel…
Lees verder
In Nederland is het al een hele lange traditie dat op 5 december "pakjesavond" wordt gevierd. En die traditie moeten we houden! KOOKCLUB2006 viert Sinterklaas Groetjes Petra en Deon
Lees verder
Foto internet Vond ik wel leuk gevonden.... Nog een paar weken tot 5 december. Ook dat feest laat de KOOKCLUB natuurlijk niet voorbij gaan. Sinterklaasfeest moeten we blijven vieren. Daarom vragen…
Lees verder
De leden van Kookclub2006 willen er dit jaar vroeg bij zijn zodat de Smulwebbers nu al plannen kunt maken voor de maand december. We starten met Borrelhapjes en Buffetgerechten voor de…
Lees verder
Masalakip met kouseband, heb dit recept gekregen van een surinaamse vrouw en deel dit graag, ga zelf ook aan de knulsel. dus beetje naar eige smaak invullen beetje meer van dit of dat. ik doe nooit het ei vind ik pers. niet zo lekker. maar hoort er wel bij. roti koop ik altijd , is makkelijker dan maken hihihi … Lees verder »
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpapping,
schroei de zalm op de huid 4 a 5 minuten in een koekenpan op matig vuur,keer de vis om en dan nog 1 minuut.
tot dat je het met een vork kan losmaken anders iets langer. dus net ondoorzichtig.
leg de vis op een stuk folie en vouwe dat losjes dicht. zodat het warm blijft.
meng de alle ingredienten in een kom om ze later bij de vis te serveren.
kom/bord laagje rijst dan de vis in snippers erboven op, dan de saus die je hebt gemaakt.
super gezond, en slank en vooral lekker. … Lees verder »
… Lees verder »
Gewoon lekkere salade … Lees verder »
Gewoon lekker en ziet er wat glazig uit van binnen maar dat hoort. dit is geen eigen foto. schoonzusje heeft de foto … Lees verder »
Deze stoofpot is heel veelzijdig, omdat u er allerlei soorten vis en verschillende groenten en kruiden in kunt verwerken.
ik heb de garnalen achterwege gelaten ivm de kids … Lees verder »
Dit recept zegt alles. Je hebt niet meer dan een paar minuten nodig om een paar diepvrieszak- ken vol te stoppen met varkensribbetjes en kip, olie en smaakmakers. En dan, nadat je die een dag of zo onbekommerd hebt laten marineren in de koelkast, kieper je de inhoud van de zakken in een braadslee, die je in de oven zet. Je input is minimaal, maar het resultaat is een groot feestmaal dat huiselijk en hartelijk is en iedereen gelukkig maakt, inclusief jou. … Lees verder »
… Lees verder »
Voor de echte sambaleters onder ons … Lees verder »
Super snel klaar en gezond geen vet. en zelfs mijn kids vinden het lekker. … Lees verder »
Als je geen ovenvaste pan heb, doe het gewoon op het gas, gaat net zo goed. … Lees verder »
Snijbonen op zijn anders, kids vonden het super lekker … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Lekker als bijgerecht en/of op een verjaardag, … Lees verder »
Ik vind het echt super makkelijk en echt lekker. … Lees verder »
Heerlijke saus, kan bij pasta, en ravioli of gewoon turks brood … Lees verder »
stippievld heeft nog geen restaurantrecensies.