Hostellerie les Gorges du Pennafort

Ik kan niet zonder Champagne (grapje natuurlijk!)
"Na een overwinning verdien ik het en na een nederlaag heb ik het nodig".
(Napoleon)
En natuurlijk moet die Champagne dan gesabreerd worden!
Klik hierboven voor instructies!
Maar-ik-ben-Sophie......en ....ik heb een haat/liefde verhouding met Parijs....nu ik er niet meer woon...
Naast de Franse keuken hou ik ook van
de betere Italiaanse keuken en wijnen.
Links waar ik regelmatig met plezier "rondsnuffel" en kookinspiratie oppik.
20-04-2012 | Eindelijk is het dan zover........we gaan weer eens richting Aalst om te gaan genieten van de kookprestaties van de inmiddels gevestigde, maar voor…
15-10-2011 | Bistro de Olliemolle, bezoek 13 oktober 2011.
http://www.deolliemolle.nl/nl/home/de-olliemolle/
Nog zo`n prachtige nazomerdag,welke uitnodigt tot…
03-10-2011 | OpBuuren, bezoek 29 september 2011.
Alweer zo`n prachtige dag aan het einde van deze zomer, doet ons besluiten tot een autoritje over kleine…
12-09-2011 | Castel Fragsburg, Fragsburgerstrasse 3, 39012 Merano, Zuidtirol, Italië.
Tel:+39 0473-244071. www.fragsburg.com
Oké, ik geef toe,…
Hallo Allen. Wens jullie een gezellige jaarwisseling en alles wat wenselijk is voor het jaar 2015. Groeten van Ria
Lees verder
Weer bedankt voor je reactie Sophie. Het menu was niet slecht hoor, maar mijn verwachtingen lagen veel hoger. Deze chef heeft namelijk vele jaren ervaring achter de rug in diverse sterrenrestaurants…
Lees verder
Je bent een opmerkzaam lezer! Het moest natuurlijk wilde spinazie zijn ipv wilde zalm. Hoe ik daar nu toch op kwam?! Dank weer voor je reactie. Myriam
Lees verder
Hey Sophie! Ach, het was niet slecht hoor, gewoon veel te veel en dan vind ik het op den duur niet meer smakelijk. Het was wel heerlijk om nog eens buiten te kunnen eten. Dat zullen we de komende…
Lees verder