Met een sjalotje wordt elk gerecht lekkerder!
Hallo, Gefeliciteerd met het recept van de dag Gazpacho met sjalotten! Nu ga ik eens even op je pagina neuzen én bij je sjalotten link. Groetjes, Jos
Lees verder
Met je dag recept. Groetjes, Jenny
Lees verder
Afgelopen week gemaakt, moet nog even staan. Ik laat je nog weten hoe het smaakt. Groeten Anna van Salzburg
Lees verder
Hallo, in jouw recept van topinamboerpuree las ik dat topinamboer goed is voor diabetici en voor mensen die last hebben van reuma en jicht. Mijn man heeft met al deze drie ongemakken te maken en ik…
Lees verder
Waarom een sjalot?
Doordat de sjalot een natuurlijke zoetstof bevat, leent de sjalot zich ervoor om zelfs bij nagerechten gecombineerd te worden. Dit zijn wel nagerechten die zelf fris en licht van smaak moeten zijn, omdat de sjalot wat zwaarder van smaak wordt als je deze koud serveert. … Lees verder »
Waarom een sjalot?
De sjalot heeft een natuurlijke zoetstof en bij wild past juist de combinatie van zoet/zuur. Het zuurtje bereiken we door de balsamico azijn toe te voegen. De saus wordt gemaakt van het braadvocht en daar geeft de sjalot tevens een volle smaak aan! … Lees verder »
Waarom een sjalot?
De sjalot geeft een volle smaak en is minder scherp van smaak als een ui. Door de sjalot in de oven te konfijten wordt de smaak sterker en wordt de zoete smaak in de sjalot geaccentueerd.
Soort gerecht: zelfstandig gerecht (of als tussengerecht soep) … Lees verder »
Waarom een sjalot?
De sjalot geeft een volle smaak aan de spinazie en tevens zal de sjalot het bittertje in de wilde spinazie wegnemen doordat de sjalot een natuurlijke zoetstof bevat die vrijkomt bij het bakken.
Soort gerecht: groentebijgerecht bij alle vissoorten en lichte vleessoorten zoals kip, kalfsvlees, lamsvlees en parelhoen. … Lees verder »
Waarom een sjalot?
De sjalot geeft een volle smaak aan de witlof. Ook zal de sjalot het sterke bittertje in de witlof wegnemen, doordat de sjalot een natuurlijke zoetstof bevat die vrij komt bij het bakken.
Soort gerecht: groentebijgerecht bij alle vlees- en vissoorten, zoals zeebaars, kabeljauwfilet, Sint Jacobsmosselen en scholfilet. … Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot geeft de puree een pittige en volle smaak.
Soort gerecht: Als aardappelgarnituur bij een hoofdgerecht … Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot geeft de quiches een pittige en volle smaak.
Soort gerecht: Als groentegarnituur bij een hoofdgerecht, als voorgerecht of snack. … Lees verder »
Soort gerecht: Lekker als groentegarnituur bij een hoofdgerecht van vlees (ossenhaas/rundvlees), wild of gevogelte (tamme eendenborst), als voorgerecht of snack. … Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot geeft het gerecht meer smaak en body.
Soort gerecht: Lekker bij een kaasplateau of bij de lunch of high tea als hartig hapje. … Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot is in dit gerecht niet alleen een smaakversterker maar ook een smaakbepaler.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ ongeveer 75 minuten oventijd) … Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot geeft de aubergine een pittige en volle smaak.
Soort gerecht: als groentegarnituur bij een hoofdgerecht of, zonder het spek, als vegetarisch hoofdgerecht. … Lees verder »
Voor 2 tot 4 personen.
Soort gerecht: als groentegarnituur bij een hoofdgerecht of als zelfstandig, vegetarische gerecht voor 2 personen. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot versterkt de smaak van dit gerecht en geeft het een bite. … Lees verder »
De sjalot geeft de vulling een pittige en volle smaak. … Lees verder »
De sjalot geeft het gerecht meer smaak en body. … Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot geeft de tapenade een pittige volle smaak en, als natuurlijke smaakmaker, hoeft u minder zout toe te voegen.
Soort gerecht: Als bijgerecht of snack … Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot geeft de tapenade een pittige volle smaak en, als natuurlijke smaakmaker, hoeft u minder zout toe te voegen. … Lees verder »
Waarom een sjalot? De sjalot is een smaakversterker in dit gerecht en geeft deze een bite.
Soort gerecht: Als voorgerecht, amuse of bittergarnituur … Lees verder »
sjalot2007 heeft nog geen restaurantrecensies.
sjalot2007 heeft nog geen artikelen geschreven.
sjalot2007 volgt nog geen andere Smulwebbers.
sjalot2007 heeft nog geen vrienden op Smulweb.