Plakjes kipfilet met champignons, ham, paprika en witte wijn. … Lees verder »
Kipfilet anders met een italiaans sausje, geitenkaas en pijnboompitten … Lees verder »
Een frisse dressing voor zomerse salades … Lees verder »
Lekker pittig gerecht door de combinatie met de geitenkaas. Te gebruiken als hoofdgerecht of lunchgerecht. … Lees verder »
Pittige hartige bladerdeegtaart door de onverwachte combinatie van andijvie, walnoten en roquefort. … Lees verder »
Zeeduivelfilet met parmaham en leffe blond, want vis moet zwemmen. … Lees verder »
Heerlijke pasta met paddestoelen, kalkoenfilet en knoflook. … Lees verder »
Lekkere pesto, moet je geprobeerd hebben. … Lees verder »
Lekker eenpansgerecht dat op smaak wordt gebracht met honing, tapenade en tijm. … Lees verder »
Zalige pesto. Lekker op een stokbroodje, met scrocchi of als basis voor een pastagerecht. … Lees verder »
Deze zalige vegetarische taart kan dienen als hoofdgerecht, lunchgerecht of voorgerecht. … Lees verder »
Mozarella en trostomaten gestapeld tot een mooie toren. En dan parmaham, balsamicodressing, pijnboompitten. Moet ik meer zeggen? … Lees verder »
In bier gestoofd rundvlees met laurier en tijm. Errug lekker. … Lees verder »
Smakelijke mediterrane gebraden kip met wijn, tomaat, aubergine, olijven en (!) yoghurt. … Lees verder »
Simpele lekkere spaghetti met tomaten, knoflook en sjalotjes. … Lees verder »
Lekkere vegetarische salade met spinazie, pijnboompitten, gedroogde tomaten en balsamico azijn. Jammie. … Lees verder »
Vegetarische pasta met cashewnoten, spinazie en knoflook. … Lees verder »
Vegetarisch ovengerecht met een mediterraan tintje. … Lees verder »
Lekker warm hapje voor bij de borrel. Pittig door de toevoeging van lente-ui. … Lees verder »
Lekkere salade die door de aubergine net weer eens een tikkie anders dan anders is. … Lees verder »
01-11-1999 | oude glorie Wat ooit een van de leukste restaurants van Breda was, is nu een mooie tent die onwijs slecht gerund wordt. Tegen beter weten in ben…
01-11-1999 | Prima eten, gezllige sfeer. Een gezellig restaurant met een prima keuken en een ongedwongen sfeer. Vaak erg druk, dus reserveren nodig. Op…
heb je op je pagina staan. Ik heb er snel 3 van meegenomen, maar ik kom vast nog wel eens terug om verder te kijken. Je bijna-naamgenoot, Sjakkus (toevallig zeg), maar ik heet Jacqueline
Lees verder
Dank je wel voor je antwoord dan ga ik ook voor harde kaas. Als ik het gemaakt heb kom ik zeker even vertellen wat we er van vonden, ik moet eerst nog de nodige boodschappen in huis gaan halen.…
Lees verder
Zeker kom ik je vertellen als ik het gemaakt heb, maar daar kan soms een lange tijd verder zijn, hoewel ik denk dat ik dit toch wel snel zal maken lijkt mij erg lekker namelijk, maar nog een vraagje…
Lees verder
Lieve smulvriendinnenHele fijne week gewenst en geniet van het leven.Het gaat ontzettend leuk met mijn bedrijf.Ik geniet met volle teugen en sta zingend in de keuken. Ga nog eens kijken op www.c…
Lees verder