Dit is mijn tweede pagina. Ik ben van plan om een smulwebkookboek te maken met amuses, borrel- en lepelhapjes. Mijn eerste pagina heet ′′Coxie′′ en bevat een aantal hele lekkere van alles en nog wat recepten. Tevens heb ik recentelijk de sub-community "Borrelhapjes" opgericht.
Hoi Sylvie, toen ik weer eens een receptje opzocht op smulweb, moest ik aan je denken. Hoe gaat ie? Groetjes, Inge
Lees verder
Wat een leuke pagina!Heb je favoriet gzet!Kan ik vaker komen piepen! Fijne dag verder,Lut.
Lees verder
Ik vroeg me eigenlijk af of je nog een moderator wilt. Ik ben gek op webgroepen maken en bijhouden! Ik heb er al een heleboel gemaakt en de meest recente is Drinken . Is misschien wel even leuk voor…
Lees verder
Ik kom je even een wensen. Groetjes Ida
Lees verder
Terrine … Lees verder »
Terrine … Lees verder »
Borrelhapje (warm) … Lees verder »
Amuse … Lees verder »
Borrelhapje … Lees verder »
Amuse … Lees verder »
Terrine … Lees verder »
Borrelhapje … Lees verder »
Terrine … Lees verder »
Amuse … Lees verder »
Buffetsalade … Lees verder »
Buffetsalade … Lees verder »
Terrine … Lees verder »
Borrelhapje … Lees verder »
Buffetsalade … Lees verder »
Amuse … Lees verder »
Terrine … Lees verder »
Terrine … Lees verder »
Terrine … Lees verder »
Hartige taart … Lees verder »
15-06-2000 | De aardappels zijn er duur! Gekozen voor het driegangen-menu van f. 55,--. Kwalitatief weinig op aan te merken, maar de nouvelle cuisine staat…
25-05-2000 | Culinair genieten! Het restaurant hanteert het 'menu'-koken: drie gangen van f. 52,50. Keuze uit 7 voorgerechten, 9 hoofdgerechten en 6 nagerechten.&…
30-04-2000 | Originele gerechten in een sfeervol restaurant. Voorheen heette dit restaurant De Beijerse Hoeve. De nieuwe eigenaren hebben het omgedoopt naar…
silleke volgt nog geen andere Smulwebbers.