Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. shalomshalom

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over shalomshalom  Stuur een bericht


Ook al ben ik niet Joods, toen ik het boek ′De Joodse Keuken′ in handen kreeg, raakte ik in een mum van tijd volledig in de ban van het hoe en waarom van de gerechten die de Joden bereid(d)en. Het boek staat vol recepten en informatie. Ik zal daaruit (en ook uit andere informatiebronnen) naar hartelust putten voor traditionele Joodse gerechten, verzameld uit de diaspora (de verspreiding van Joodse gemeenschappen over de hele wereld), en artikelen die ook voor niet-koks interessant zijn.

De recepten en artikelen zijn zoveel mogelijk onderverdeeld in de twee hoofdgroepen van het Joodse volk: de Asjkenazim en Sefardim. De Asjkenazische Joden hebben hun wortels in West- en Oost-Europa en Rusland; de Sefardische Joden komen van oorsprong uit de mediterrane landen en Azie. Om het onderscheid hiertussen aan te geven gebruik ik verschillende kleuren, als volgt: Asjkenazische keuken en Sefardische keuken. Wat niet uit te splitsen is, of wat ik niet weet, staat in de basiskleur.
var sc_project=209708;

Over shalomshalom  Stuur een bericht
Bekijk alle meldingen van shalomshalom
Bekijk alle recepten van shalomshalom

shalomshalom heeft nog geen restaurantrecensies.

Bekijk alle artikelen van shalomshalom
Favoriete pagina's (0)

shalomshalom volgt nog geen andere Smulwebbers.

Vrienden op Smulweb (33)
Bekijk alle vrienden van shalomshalom
Top