shakerz heeft nog geen meldingen.
Volgens mij kun je een halve bilbliotheek volschrijven als je alle mogelijke bolognesesauzen op een rijtje gaat zetten. Deze variant is degene die mij het best bevalt. … Lees verder »
Dit is een veganistische variant op de Bechamelsaus. Qua smaak is hij een beetje nootachtig in vergelijking met de échte bechamelsaus, maar ik durf het wel een volwaardige vervanger te noemen. (In de echte bechamelsaus wordt boter in plaats van olijfolie gebruikt, en (volle) melk in plaats van sojamelk). Ik ben zelf geen veganist, maar heb dit eens geprobeerd toen ik lasagna maakte voor iemand die allergisch was voor koemelk. … Lees verder »
Madeleines zijn een klassier. Zo worden veelal met een citroensmaakje gemaakt, maar limoen bevalt me wat beter.
Het recept is voor 18 gebakjes. … Lees verder »
Klassiek recept uit de VS: Worteltjestaart met pecannoten en een icing … Lees verder »
Brood met een subtiele Italiaanse tomatensmaak. … Lees verder »
Een Zwitserse klassieker. In dit recept gebruik ik de orginele kazen, maar er kan mee gevarieerd worden. De verhouding tussen wijn en kaas is echter constant. … Lees verder »
Tiramisu is een briljante klassieker uit Italië. In mijn optiek is het één van de mooiste nagerechten door zijn subtiele en verrassende smaak. Ik heb het recept minimaal aangepast door een beetje kahlua door de koffie te doen voor een extra bite. … Lees verder »
Beschuitjes, maar dan wat anders. Ze breken minder snel dan de beschuiten uit rol en ze zijn lekkerder, maar niet zo licht. Ik haal meestal 18 beschuitjes uit dit recept. … Lees verder »
Een verrassend mooi en puur voorgerecht waarbij de smaken van zalm, aardappel en (kwartel)ei volledig tot hun recht komen. … Lees verder »
shakerz heeft nog geen restaurantrecensies.
shakerz volgt nog geen andere Smulwebbers.
shakerz heeft nog geen vrienden op Smulweb.